Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kanal istanbul ist için intihar projesidir..Ekolojik bir felakettir..
    Barajlar yüzde 20 nin altına düşmüş durumda..
    Bu yaz susuzluk var..
    1993 94 lerdeki susuzluğu yaşayan hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama
    çok afadersiniz sıç.. zaman sürahiden su dökerek en azından kokusunu götürme çabası nedir çoğu insan ya unuttu yada hiç görmedi bile..
    Çamaşır makineleri bulaşıl makinelesi susacak..Yıkanacak su bulamayacaksınız..Islak mendil kullanan vardı 90 larda..

Kanal ist. u savunan adam gözümde rant çı çevre katili birisidir..Çok açık söylim..

Bu işin şakası yok..
    Nokta............

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn gundwane,
    Aman dikkat, bu iş 1-2 günlük denemeyle olacak iş değil.
    Çok fena çekmeye başladı beni bu viop walla..1-2 aydır hep sanal şuradan açarım ederim diyorum..Genelde tabi LONG ağırlıklıyım..
    Hep de bildim..
    Bugün bi daldırmış çıkarmış dışarıda idim ne oldu bilmiyorum ama gerisin geri saracak gibi de hareketler yapıyor..

Yani bilmiyorum göz göre göre adam trend yapıyor alıyor falan..Bunun gerisinde kalmak istemiyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Her türlü fiyat her daim mümkün
    Son dönemde bar boyları çok arttı
    Bugün bile görürse şaşırmam
    Resmen insan psklojisini bozmaya kurulu düzenleri
    katılıyorum.gınede heyacan yapıp abanma olabılır uyarmak ıstedım cokus ıcın ogun bu gun degıl gıbım bana ole gelıyor bademleme yapıyor bademgıller.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    shortçuya yağmurlu günde su bile yok, diyor.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tepeyi işaretleyelim, bakarsın bu sefer tutar...
    Tarih 4 ocak 2021
    Şubat vade en yüksek rakkam 1689
    Sanırım bu sefer tepeyi bulduk. Ohhhh şır şır olsun şırıl şırıl
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok fena çekmeye başladı beni bu viop walla..1-2 aydır hep sanal şuradan açarım ederim diyorum..Genelde tabi LONG ağırlıklıyım..
    Hep de bildim..
    Bugün bi daldırmış çıkarmış dışarıda idim ne oldu bilmiyorum ama gerisin geri saracak gibi de hareketler yapıyor..

Yani bilmiyorum göz göre göre adam trend yapıyor alıyor falan..Bunun gerisinde kalmak istemiyorum..
    yenıysen kardes 1 yada 2 dene takıl sanal gıbı olmaz sonra dunya kacbucak olıy benden demesı bozkurt kardes sana aslında dedı anlamamıssın hanı elçıye zeval olmaz derler

7. Son dakika haberi:
    70 kat daha hızlı bulaşıyor! Corona virüs mutasyonu ile ilgili korkutan açıklama...

İngiltere'de ortaya çıkan corona virüs mutasyonu dünyanın farklı ülkelerine sıçramaya devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre; Slovakya'da, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de görülen mutasyona uğramış daha hızlı yayılan türüne rastlandı.

Slovakya Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamada, virüsün 70 kat daha hızlı şekilde bulaştığına dikkat çekildi.
    AJANSLAR

Son Güncelleme: 5.1.2021

https://www.sabah.com.tr/saglik/2021...izli-bulasiyor

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    anlayamadım????
    özür dilerim peryot'a göre ortalamaların rakamlarını mı oynuyorsun demek istemştim

Sayfa 613/1001 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •