Sayfa 363/607 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. 809 bin toplam işlem içinde 51 bin pozitif yönde günü kapattık
    hayırlısı olsun

2. Hayırlı olsun..hisse lotu az ve çoğu toplu..hareket hızlanıyor..

3. Hayırlı olsun çok güclü durdu ve tavan kapamayı başardı en sevdigim yanı alım ve satım fırsatı vermesi ve exra az bir lotla çıtır yaptırması sabit hisselere dokunmadan seviyoruz seni jant.....

4. Her tavanda tavandaki lot sayısı artıyor..bu çok güzel..

Var 1 hayalimiz. Şükürler olsun. Kazançtan dağıtmak hem malı, hem ömrü uzatırmış arkadaşlar.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. Eski hazine bakanı sayesinde ucuz denecek bir fiyattan alabildiğim kadar almıştım.
    En büyük müşterilerimizden traktorculer Aralık ayında satışlarda %43 lük bir artış yakalamış, şu anki coşkunun nedeni o gözüküyor.

Artı olarak traktorculer bu sene satışları 2020 ye göre 2 katına çıkartmak istiyorlar. Eğer hedeflenen değerlere ulaşılır ise jantsa nın gideceği daha çok yolu var gibi gözüküyor.

Yatırım tavsiyesi değildir, kendi kişisel düşüncelerim ve çıkarımlarımdır.

7.  Alıntı Originally Posted by Physic Yazıyı Oku
    Eski hazine bakanı sayesinde ucuz denecek bir fiyattan alabildiğim kadar almıştım.
    En büyük müşterilerimizden traktorculer Aralık ayında satışlarda %43 lük bir artış yakalamış, şu anki coşkunun nedeni o gözüküyor.

Artı olarak traktorculer bu sene satışları 2020 ye göre 2 katına çıkartmak istiyorlar. Eğer hedeflenen değerlere ulaşılır ise jantsa nın gideceği daha çok yolu var gibi gözüküyor.

Yatırım tavsiyesi değildir, kendi kişisel düşüncelerim ve çıkarımlarımdır.
    Güzel bilgi akışı...
    Teşekkürler sn Physic

Türkçesi şu :x hissesi 289 fk da bugün ama bu 36 fk. Sürdürülebilir kar olduğu sürece korkmam. Lakin kısa denilebilir bir sürede hisse yüzdesel bazda 100 de 100 e yakın çıkıyor ise kendimce küçük kar realizesi de gayet hoştur. Pandemi öncesi 6 x e yükselen hisselerim 1 haftada 4x e düşmüştü. Ben kendimce her zaman riski severim. Araştırma da önemli. Yaptıkları ile herkes kendi riskini alır. Ben öğretmenlikte buradan yaptığım birikimi 150 yılda yapardım herhalde.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 363/607 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •