Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Boşuna kavga etmenin anlamı yok. Viobda kim daha çok kıvırtırsa o daha çok kazanır, kısa günün kârı
    oyun hergün yeniden başlar.
    niye
    Çünkü borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor. sonu olmayan bir oyunun içinde olduğunuzu unutmayın
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boşuna kavga etmenin anlamı yok. Viobda kim daha çok kıvırtırsa o daha çok kazanır, kısa günün kârı
    oyun hergün yeniden başlar.
    niye
    Çünkü borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor. sonu olmayan bir oyunun içinde olduğunuzu unutmayın
    sen longa niyetlende borsa çöksün reis..şaka bir yana senin gibib bir ayudan lonk lafı çıkınca saldı endeks. yanlış tarafa mı niyetleniyorsunuz her defasında acaba şaka yollu takılıyorum..yarın short ekmeği yiyecez mi bakalım kısa yönlü bir realize adımla devam ediyoruz....hala diyorum short çok sıkıntı son dakika itibariyle görülüğü gibi kolay gelsin..1!

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sen longa niyetlende borsa çöksün reis..şaka bir yana senin gibib bir ayudan lonk lafı çıkınca saldı endeks. yanlış tarafa mı niyetleniyorsunuz her defasında acaba şaka yollu takılıyorum..yarın short ekmeği yiyecez mi bakalım kısa yönlü bir realize adımla devam ediyoruz....hala diyorum short çok sıkıntı son dakika itibariyle görülüğü gibi kolay gelsin..1!
    Bence yarın deptürürler gibime geliyor, bugün 1638 rakkamı şort kapama için fırsattı, kapatılan bu şortlar da yarın 1670 li seviyelerden tekrar açılabilü, maksat oyun olsun
    Hamdım Piştim Yandım

4. 1663 de ciddi anlamda ısrarım var 1654 de olup poza girdipim gibi...
    net birşey söylemek vadeli de imkansız ama spotta söylerim algı olur gerek yok..sen gene de dikkat et reis bu yıl nasip eder burda kalırsak senin o paranı paladan alacaz..ama fanatik şekilde değil emekle altı dolu olarak ...
    pegasusta neredeyse eriyen ben yıkılmadım aldım paramı ve daha fazlasını...ekgyo da sahip çık..!

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    1663 de ciddi anlamda ısrarım var 1654 de olup poza girdipim gibi...
    net birşey söylemek vadeli de imkansız ama spotta söylerim algı olur gerek yok..sen gene de dikkat et reis bu yıl nasip eder burda kalırsak senin o paranı paladan alacaz..ama fanatik şekilde değil emekle altı dolu olarak ...
    pegasusta neredeyse eriyen ben yıkılmadım aldım paramı ve daha fazlasını...ekgyo da sahip çık..!
    Emlak hoşuma gitmedi bugün. O hacimle çok aşağı saldı.
    8 günlük ortalamasını özlemiş havası sezdim. Yarın takibimde..

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Emlak hoşuma gitmedi bugün. O hacimle çok aşağı saldı.
    8 günlük ortalamasını özlemiş havası sezdim. Yarın takibimde..

Ben tam zamanında ekibi uyardım, trene kaçak yolcu bindi heralde onları dökmek için çalışabilü dediydim, pastaya bakalım dökülen olmuş mu diye ona göre yarın bakarız icabına
    Hamdım Piştim Yandım

7. o değilde acayip kredili işlem yapan var short bacağında ...domino etkisi olabilir bu..
    batarlarsa borsanın tadı kalmaz..bir de hiç vadeli pasta bakan var mı..ky full shortta .
    ky gene ky

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    o değilde acayip kredili işlem yapan var short bacağında ...domino etkisi olabilir bu..
    batarlarsa borsanın tadı kalmaz..bir de hiç vadeli pasta bakan var mı..ky full shortta .
    ky gene ky
    Oyunu bu kadar yukarıda kurdularsa shortcuları bitirmeden döndürmezler. Tesla güzel örnektir.Hisseyi fezaya çıkardılar.Batanın haddi hesabı yok.
    Spotcuları mal ile akraba yapmaları zaten kolay. Stop bilen adam sayısı %5 var ya da yoktur. Sonra Temettücü herkes....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •