Sayfa 19/602 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Iyi akşamlar cümleten

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar cümleten
    Hayırlı sabahlar Sn Çelik Çomak😊

3.  Alıntı Originally Posted by furkan39 Yazıyı Oku
    hocam iyi akşamlar fener ve sanko nun son halini yorumlaya bilir misiniz zahmet olmazsa

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    FENER 31.60 üzerinde daha güzel olur aksi halde biraz daha oyalanır
    SANKO 2021 hisseleri arasında hedefi yüksek sabırla beklenmeli

4.  Alıntı Originally Posted by doğa Yazıyı Oku
    çelik hocam iyi akşamlar geçen hafta listenizde katmer vardı ve pek bir dinlendi 3.20-3.90 arasında..ben biraz aldım bekliyorum..iki gündür bir hacim oluştu hocam...önce 3,90 direnç kırıldı.sonra 3,20 direnci geçildi 3,25 gördü ve 3,18 den kapandı.şimdi size sormak isteğim.uzun zamandır yatay seyreden bu hisse için bundan sonraki hedefler için ne düşünüyorsunuz..
    3.23 üzeri sert hareketler izleriz bu kadar süründürmenin finali lezzetli olur ayrıca haftayıda 3.37 üzerinde bir yerde kapatması ayrı bir şenlik havası oluşturabilir sıkıntı yok güzel hisse beğendim YTD

5. İyi akşamlar hocam RHEAG yıllık listede yok ama o da aday adayı olabilir mi ??

6. Herkese Selamlar ;
    Çelik hocam rica etsem, İnfo'yu yorumlayabilir misiniz. Saygılar..

7. İyi akşamlar herkese, Çelik hocam Arçelik için bir yorum alabilirsiniz. 3,40-3,70 arası gidip geliyor. Son çeyrek için bilançosu iyi gelecek diye söylentiler var. Sattığı ve aldığı şirketler, nakit akışı vs.. genelde iyi ama fiyat çok zıplamıyor. Sizin ekranlarda nasıl gözüküyor?

Şimdiden teşekkür ederim.

8. Merhabalar , penguen gıda ve katmerciler bugün iyi kapatti . Celik hocam bunlar önümüzdeki günlerde iyi olacak gibi.

Sayfa 19/602 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •