Sayfa 60/243 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. bu şeytan üçlüsüne kayyum atansa acep belkı adam olur,,hısseler 10 yıldır aynı tl den ışlemde,,,dolar 3 katı oldu altın desen 5 katı borsa 4 katı , bunlar halen tl bazında top sektırıyor, ınsanlar nıye borsaya gırmek ıstesın bu bır örnek,,spk kıtabını tamamen değıştırmesı lazım,,harelde,,,,

2.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    hocam fincanın kulpunu mu yapıyor bir açıklama yapabilir misiniz?.
    2016 yı yaklaşık karını etyat yaklaşık olarak 5 kat arttırmış. bu yılda geçen yılın 3 aylığına göre yine karını arttırmış fakat anlamsız bir şekilde hissenin fiyatı 1.xx altında. hisse karlı olup ta 1 in altında fiyatı olan hisse var mı ben bilmiyorum da. ytd.

hocam itibar puanınıza benden bir katkı. dikkatinizden dolayı.
    Şu anda sorun yok bence tekniğinde.Böyle kagıtlarda teknik ne kadar çalışır o da ayrı bir konu. 0.90 üzerinde kalmadıkça buralarda takılır gibi.Bizde trade yaparız o zaman.

Yukarıda yazdığınız gibi anlamsızca 1 TL nin altında.

Delta şu anda at koşturuyor gibi tahtada ama nereye kadar ? At koşturuyor ama lotlardan ayrılamıyor.Haftalıkta artıda bile.

Yinede uyuz bir kagıt olduğunu yazalım tabi..

3. Lanet olasi kazanmak istemiyorum zararim ciksin yeterrrrrr

4. Bırzamanlar gurup lıderı olan etyat sıralamada en sonuncu,,dahası 3 aylık da guzel geldı,bu hıssenın bu kadar aşşada tutlması hayırdır ,,gurup hısseyı baskılıyor, satan alan aynı,beyın tek yerden kontrol edılıyor, sadece adresler değişik,,züppelerın derdı kasayı doldurmak,,,

Sayfa 60/243 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •