Merkez kur - 0,77
Merkez kur - 0,77
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Açıkcası altın dolar değil ppf/mevduatta mı tutmak iyi olur diye düşünmüştüm. Amacım uzun vadede mevduattan büyük kazanım elde etmek. Okuduğum kadarıyla daha da büyük kazanımlar elde edilebiliyor.
İlk defa fon yatırımı yaptığım için borsa düşecek beklentisinde HSYF fonları satılıp likite dönülür mü bilemedim?
Uzun dönemde HSYF borsa düşse de çıksada elimde tutarsam ne kaybederim?
Hayırlı kazançlar
Yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Burada bir arkadaş yazınca odv fonuna baktım da , geçenlerde stopajı sıfırlanan fonlarla ilgili sürünceme çözülmüşmüydü hatırlayamadığımdan buraya ekliyim dedim. Satış tarihinden bağımsız olarak sıfırlanmış stopajlar...
"Resmi Gazete’de yayınlanan yeni düzenleme ile 23.12.2020-31.03.2021 tarihleri arasında alınan ODV - Ak Portföy Üçüncü Fon Sepeti Fonu'ndan elde edilen gelir ve kazançlara, fonun satış tarihinden bağımsız olarak %0 stopaj uygulanacaktır. "
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ODV
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
İş Bankası ile çalışıyorum, saatten bağımsız tüm emirlerim gerçekleşiyor. 12:29'a kadar girdiysem aynı gün, 12:30'dan sonra girdiysem sonraki gün.
Bence kurumunuzla görüşüp, sebebini öğrenmeye çalışın, almaya çalıştığınız fon özelinde bir durum olabilir. Asgari talep adedi, arzının olmaması vb.
Yer İmleri