Sayfa 521/1003 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. suc 0,28
    eib 0,10

ktm, kub ilave yaptığım için onları hesaplayamadım. .
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GZH-Garanti Temiz Enerji fonu 18 Ocakta satışa başlayacakmış.

Fon'un teması; temiz, yenilenebilir ve/veya alternatif enerji teknolojilerinde üretici,geliştirici, dagıtıcı ve/veya kurucu sıfalIyla faaliyet gosteren şirketlerin sermaye piyasalarına yapılacak yatırımlardlr ve fon toplam degerinin asgari %80'i devamlı olarak bu yatırımlardan oluşacaktır.

2,30'la ilgili sorunuzu anlayamadım.
    Hocam ykb den yay fonu alsam yarın sabah öğleden sonra geçer mi günü devam eden günün sonrasındaki gün yeni fiyattan mı alır yay fonunu

3.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Hocam ykb den yay fonu alsam yarın sabah öğleden sonra geçer mi günü devam eden günün sonrasındaki gün yeni fiyattan mı alır yay fonunu
    Yarın sabah alım emri verirseniz, yarın gece oluşacak fiyattan Cuma 14.30 civarı geçer hesabınıza.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yarın sabah alım emri verirseniz, yarın gece oluşacak fiyattan Cuma 14.30 civarı geçer hesabınıza.
    Alsam mı bilemedim hocam bu ara durum karışık beklesem mi garanti temiz enerji ve şu akbankın çıkacak yenilenebilir enerji hisseli fonunu mu alsam bu arada çok çok teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Alsam mı bilemedim hocam bu ara durum karışık beklesem mi garanti temiz enerji ve şu akbankın çıkacak yenilenebilir enerji hisseli fonunu mu alsam bu arada çok çok teşekkürler
    Kimse bir tavsiye olarak düşünmesin ama ben dolardan etkilenen tüm fon alımlarımı erteledim.Doların nereye gideceği belli değil, tuhaf rakkamlar telafuz ediliyor.
    Kur biraz stabil hale gelsin sonra düşüneceğim.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GZH-Garanti Temiz Enerji fonu 18 Ocakta satışa başlayacakmış.

Fon'un teması; temiz, yenilenebilir ve/veya alternatif enerji teknolojilerinde üretici,geliştirici, dagıtıcı ve/veya kurucu sıfalIyla faaliyet gosteren şirketlerin sermaye piyasalarına yapılacak yatırımlardlr ve fon toplam degerinin asgari %80'i devamlı olarak bu yatırımlardan oluşacaktır.

2,30'la ilgili sorunuzu anlayamadım.
    Bu fonu nasıl alabiliriz?

7.  Alıntı Originally Posted by imperial Yazıyı Oku
    Bu fonu nasıl alabiliriz?
    18 Ocak sonrası işlem yaptığınız kurumdan Tefas üzerinden alabilirsiniz.

8. SUC, SUA eski şekilde devam ediyor.İzahname değişti ama bir fark yok.

Sayfa 521/1003 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •