1702 den cortladım babayıgıt olarak
Originally Posted by ABKA 10 yıl aradan sonra bugün dolar aldım..7.29 dan.. 7.30 : 200 gün. ortalama..oranın altında fazla kayacak yeri yok..eğer gelirse 7.18 de 2. dilimi yapar ve dosya kapanır. dolarla ilgili foruma çok soru sordum..sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu. yannuş kişilere sormuşsun gibin bi izlenim edindim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit yok büle bir performans. koç bilem %70 len oynuyordu anca. Onu bunu boşver, yine mazut olduk, sabahtan aldığımızın yarısını geri verdik. nasıl bir tezgaha geldik büüüle arkadaş, boyna yükseliyo sonsuzluğun sonu var mı asdass
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by şahit yannuş kişilere sormuşsun gibin bi izlenim edindim. ne zaman-hangi fiyattan alacağımı sormadım...en uygun nereden alınır(banka -döviz bürosu vs.) diye sordum..bir de vergi vs.
hıc acıma yok bu okuzlerde burdanda mazot olarak kullanırsa daha ne denır
YENİ ZİRVE ARARKEN ORTALAMA YAPALIM DERKEN BATTIK AKM
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by viopva hıc acıma yok bu okuzlerde burdanda mazot olarak kullanırsa daha ne denır Pozisyon aşığı olmamak lazım bence. Kar-zarar ortaktır.
Originally Posted by ABKA ne zaman-hangi fiyattan alacağımı sormadım...en uygun nereden alınır(banka -döviz bürosu vs.) diye sordum..bir de vergi vs. pardon. yannuş anlaşılma. ben 720 üstünden almam şahsen. marta filan kalırsa 7 nin üstünden almam. malum eksi faiz var heryerde. asddas.
Forum Rules
Yer İmleri