Bakalım spk bülteninde viopta manüplasyon yapma vs suçtan felanca kiişi veya kişilere ne zaman ceza gelecek çok merak ediyorum
Son yarım satte gcm nin yaptığı resmen pislikti mesela
Bakalım spk bülteninde viopta manüplasyon yapma vs suçtan felanca kiişi veya kişilere ne zaman ceza gelecek çok merak ediyorum
Son yarım satte gcm nin yaptığı resmen pislikti mesela
Takasbank tan faiz almamak mümkün diye biliyorum kurumunuzla konuşun vadesizde durabiliyor demişti zamanında bir arkadaşıma mt. Detayını bilmiyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GCM'de hesabı olan bir kurumdur. Bir çift bacağın bir tanesidir...
Trend yukarı düşüncem değişmedi gün içi düzeltmeler olsa da dalgalanmayı karşılayacak serbest teminat ile sermayeyi büyütmeye devam. Seans sırasında forumu okumamanın ve ekrana bakmamanın faydaları ne güzelmiş![]()
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Marta kadar yolda viraj yok gibi 180-200 basar mı göreceğiz. 3 4 ay önceki gündeme bakın bir de şimdi.
Günlük olaydab ufuk cizgizine bakınca Bir kaç kasis var ocak şubat faiz artırımı +100 +100 gibi birşey yaparsa overdoz olup zirve de stall uyarısı verebilir onun dısında gündem cok sakin
YTD
Yer İmleri