Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    KOC simdi senin grafigine bakip 1958 den Altin satan bir insan
    o grafige gore 21 Dec tarihinde 1849$ da satmasi lazim .

simdi diyorsan ki 1849 da olusan sinyale uymadim o zaman sunu soruyorum olusan sinyalleri neye gore eliyorsun ?
    +bir onceki mesajinda Dxy den bahsettin simdi bu grafigin uzerindeki sinyali + DXy baz aliyorsan Dxy de 92 alti beklemiyordu bir cok insan dip calismasini 92 lerde yapacagini dusunuyorduk +10 yillik cizgiye denk geliyordu ve zamansal olarak senin 1849 sinyaline denk geliyor yani sinyal + dxy diyorsan 1849 Sattirmis zaten . yani olusan 2 sinyale gore sen 1849 dan sattin 1958 de elinde satacak gram altinin olmamasi lazim
    sen benim gönderdiğim grafiğe nasıl bakıyorsun.anlamadım.
    6 ocak yazıyor orada.saat 10 h4 barı tepesi.
    dikey çizgi çizdim.

2. gece gece ugrastirdin beni
    simdi sunu diyorum sayet grafik uzerindeki isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan [ki o sekilde gozukuyor] o zaman sana zaten 1850 lerde elindeki gramlari sattirmis bu sistem yani 1950 de satacak gram altin yok elinde
    1849da olusani dikkate almadim 1950 leri dikkate aldim diyorsan sinyalleri nasil eliyorsun diye sordum !!

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    sen benim gönderdiğim grafiğe nasıl bakıyorsun.anlamadım.
    6 ocak yazıyor orada.saat 10 h4 barı tepesi.
    dikey çizgi çizdim.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

gece gece ugrastirdin beni
    simdi sunu diyorum sayet grafik uzerindeki isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan [ki o sekilde gozukuyor] o zaman sana zaten 1850 lerde elindeki gramlari sattirmis bu sistem yani 1950 de satacak gram altin yok elinde
    1849da olusani dikkate almadim 1950 leri dikkate aldim diyorsan sinyalleri nasil eliyorsun diye sordum !!

orada zaten ben aylık çıkış bekliyordum .
    en az 1958
    h4 te 1958 de gelen sinyalle sattım işte.
    bu çıkış 2000 lere kadarda sürebilirdi.
    ama h4 te birde rsi uyumsuzluğu eklenince iş değişti.
    halbuki daha duracaktım.
    1958 son dedim.
    senin dediğin yerlerde al sat yapmadım.

4. Aylik grafigin de burda .
    https://i.hizliresim.com/q06hlo.png
    4h grafiginde isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan 21 dec da 4h olusan sinyali ayni zaman denk gelen aylik bar zaten teyit ediyor .
    yani H4 + Aylik grafige bakan bir insan 1849 dan satar 1950 de satacak gram altin olmaz diyorum ama anlasamiyoruz .
    + aylik bar kapanmamis burdan %5 yukari alsalar senin olustu dedigin [olusabilecek aslinda] olusmuyacak
    daha once grafiklere cektigin cizgilere objektif olmadigini soylemistim bu grafikler ve aciklamalarda bunu teyit ediyor . yani sen satis yonundesin ve grafiklerinin satis yonunde olmasini istiyorsun cizgilerini ona gore cekiyor . sinyal dediklerini pozisyonun yonunde algiliyorsun. + Kapanisi olmamis bir bar nasil sinyal uretir ?

orada zaten ben aylık çıkış bekliyordum .
    en az 1958
    h4 te 1958 de gelen sinyalle sattım işte.
    bu çıkış 2000 lere kadarda sürebilirdi.
    ama h4 te birde rsi uyumsuzluğu eklenince iş değişti.
    halbuki daha duracaktım.
    1958 son dedim.
    senin dediğin yerlerde al sat yapmadım.

Aylik grafigin de burda .
    https://i.hizliresim.com/q06hlo.png
    4h grafiginde isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan 21 dec da 4h olusan sinyali ayni zaman denk gelen aylik bar zaten teyit ediyor .
    yani H4 + Aylik grafige bakan bir insan 1849 dan satar 1950 de satacak gram altin olmaz diyorum ama anlasamiyoruz .
    + aylik bar kapanmamis burdan %5 yukari alsalar senin olustu dedigin [olusabilecek aslinda] olusmuyacak
    daha once grafiklere cektigin cizgilere objektif olmadigini soylemistim bu grafikler ve aciklamalarda bunu teyit ediyor . yani sen satis yonundesin ve grafiklerinin satis yonunde olmasini istiyorsun cizgilerini ona gore cekiyor . sinyal dediklerini pozisyonun yonunde algiliyorsun. + Kapanisi olmamis bir bar nasil sinyal uretir ?
    o sistem çıkarken sat verme lojiğine göre yapıldı.
    düşerken satları hata sayıyorum.
    verdiğim dolar haftalığa baktın mı.?

6. KOC grafik burda bunda anlasilmayacak ne var 2. indikator ve Nu ya gore pozisyon acmissin gozukuyor . +aylik grafigi attin h4 ve aylik grafigi baz aliyorum dedin aylik grafigine gore de 1849 da olusan sinyal + aylik grafik sana sattirmis diyorum . 1958de elinde satacak gram altinin yok diyorum . gonderdigin grafiklere gore islem aciyorsan bunun baska bir izahi yok !!!!

o sistem çıkarken sat verme lojiğine göre yapıldı.
    düşerken satları hata sayıyorum.
    verdiğim dolar haftalığa baktın mı.?

KOC grafik burda bunda anlasilmayacak ne var 2. indikator ve Nu ya gore pozisyon acmissin gozukuyor . +aylik grafigi attin h4 ve aylik grafigi baz aliyorum dedin aylik grafigine gore de 1849 da olusan sinyal + aylik grafik sana sattirmis diyorum . 1958de elinde satacak gram altinin yok diyorum . gonderdigin grafiklere gore islem aciyorsan bunun baska bir izahi yok !!!!
    satmadım işte.
    1958 veya daha üstünde satacaktım.
    1958 de sattım.
    iyide yapmışım.

boşver artık

8. Investing teknik görünüm
    https://tr.investing.com/indices/ise-50-components

Bir hisse eksik (TSKB), Gübretaş da renkleri bozuyor.

Not: Bazen bölünmeler yansıtılmıyor dikkatli incelemek lazım.

3 yıllık performans göre sıralı aynı tablo

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •