gece gece ugrastirdin beni
simdi sunu diyorum sayet grafik uzerindeki isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan [ki o sekilde gozukuyor] o zaman sana zaten 1850 lerde elindeki gramlari sattirmis bu sistem yani 1950 de satacak gram altin yok elinde
1849da olusani dikkate almadim 1950 leri dikkate aldim diyorsan sinyalleri nasil eliyorsun diye sordum !!
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Aylik grafigin de burda .
https://i.hizliresim.com/q06hlo.png
4h grafiginde isaretledigim sekilde sinyal aliyorsan 21 dec da 4h olusan sinyali ayni zaman denk gelen aylik bar zaten teyit ediyor .
yani H4 + Aylik grafige bakan bir insan 1849 dan satar 1950 de satacak gram altin olmaz diyorum ama anlasamiyoruz .
+ aylik bar kapanmamis burdan %5 yukari alsalar senin olustu dedigin [olusabilecek aslinda] olusmuyacak
daha once grafiklere cektigin cizgilere objektif olmadigini soylemistim bu grafikler ve aciklamalarda bunu teyit ediyor . yani sen satis yonundesin ve grafiklerinin satis yonunde olmasini istiyorsun cizgilerini ona gore cekiyor . sinyal dediklerini pozisyonun yonunde algiliyorsun. + Kapanisi olmamis bir bar nasil sinyal uretir ?
KOCgrafik burda bunda anlasilmayacak ne var 2. indikator ve Nu ya gore pozisyon acmissin gozukuyor . +aylik grafigi attin h4 ve aylik grafigi baz aliyorum dedin aylik grafigine gore de 1849 da olusan sinyal + aylik grafik sana sattirmis diyorum . 1958de elinde satacak gram altinin yok diyorum . gonderdigin grafiklere gore islem aciyorsan bunun baska bir izahi yok !!!!
Investing teknik görünüm
https://tr.investing.com/indices/ise-50-components
Bir hisse eksik (TSKB), Gübretaş da renkleri bozuyor.
Not: Bazen bölünmeler yansıtılmıyor dikkatli incelemek lazım.
3 yıllık performans göre sıralı aynı tablo
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri