Sayfa 869/1001 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Viop - XXIX

CiciBebe Guest
    Ağlamak yok baştan anlaşalım

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sayın JAS saygılar

Grafiğe aylık, haftalık, günlük trent çizgilerini çektiğimizde örneğin saatliğe çevirdiğimizde bozulma oluyormuş gibi bir durum söz konusu olabiliyor mu ?
    sizin dikkatinizi çekti mi ?
    Doğrudur Sn rosense,
    Ama 2-3 puanlık oynamaları pek dikkate almıyorum.
    Saygılar benden bu arada.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    KOÇ'un indikatörlerini beğenen ve sizin YANCILARI olarak yaftaladıklarınız kimler?
    Ben bazı indikatörlerini beğeniyorum. KOÇ'un yancısı mıyım sizce?
    Bu nasıl bir üslup?
    Uslubum yanlış anlaşılmasın iyi niyetle yazılmıştır size karşı.isterseniz hepsini beğenin ne bana faydası olur nede bir başkasına polemik olmasın ben sizin yerinizde olsam üzerime alınmazdım saygılar.

4. endekste yukarı fazla alanı kalmamış gibi, yine de pala bilir ne yapılacağını ...

önemli mi bilemedim; Citibank'ın Türkiye toplantısı bugün ve yarın (11-12 Ocak) gerçekleşecek.

Goldman Sachs ekonomistleri, Euro Bölgesi ekonomisi için kısa vadeli görünümün, artan Covid-19 vakalarına ve yeni ulusal sınırlamalara bağlı olarak zorlu olmaya devam ettiğine işaret etti.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sayın JAS saygılar

Grafiğe aylık, haftalık, günlük trent çizgilerini çektiğimizde örneğin saatliğe çevirdiğimizde bozulma oluyormuş gibi bir durum söz konusu olabiliyor mu ?
    sizin dikkatinizi çekti mi ?
    Abi bozulma değilde zamansallık onun sebebi. Şu an haftalık grafiği günlüğe çevirirsen yaklaşık olarak Cuma günü oluşacak günlük barın değerini verir trend çizgisi. Saatliğe çevirirsen daha da bozulmuş gibi görürsün fark artar. Ama dediğim gibi zamansallıktan dolayı.

6. Bosgurd dayı niee şortluyon habire😃 yahu long olsan gün içi düştüğü yerden paraya para demicen😊 inat ediyon izliyorum bu endex düzeltmesiz gidiyore bakalım nereye kadar

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    endekste yukarı fazla alanı kalmamış gibi, yine de pala bilir ne yapılacağını ...

önemli mi bilemedim; Citibank'ın Türkiye toplantısı bugün ve yarın (11-12 Ocak) gerçekleşecek.

Goldman Sachs ekonomistleri, Euro Bölgesi ekonomisi için kısa vadeli görünümün, artan Covid-19 vakalarına ve yeni ulusal sınırlamalara bağlı olarak zorlu olmaya devam ettiğine işaret etti.
    Yani 3 bin 5 bin pin bar mı gelir diyorsun?
    Milleti batırmadan satarlar mı sizce.
    Çuvala doldurmuşlar milleti.

Biz de çuvala tek tek atmaya çalışıyoruz ama hala yavaş gidiyor.
    Emirler taaa yukarda para kıymetli.
    Yakınlarda not haberi falan var mı? Pin bar yapacak haber lazım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

CiciBebe Guest
    Gülerken kimse gülüşünüzü durdurmaya çalışmazken, ağlarken herkes ağlamayı bırakmanız için uğraşır.

Halbuki ağlamak, bastırılmış duygu ve gerginliklerin azalmasını sağlar. Ki bu da aslında stres, depresyon ve ruh sağlığını iyileştirmek için yardımcı olabilir.

Sayfa 869/1001 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •