Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki...
Aradım aradım iletisini bulamadım, sildi mi, yoksa ben gayipten iletiler mi alıyorum bilemedim...
Yine de geçmiş olsun diyoruz o arkadaşa...
Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki...
Aradım aradım iletisini bulamadım, sildi mi, yoksa ben gayipten iletiler mi alıyorum bilemedim...
Yine de geçmiş olsun diyoruz o arkadaşa...
Evet bugün görmemiş, dün 463' lerden dönmüş ama...
''Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki'' cümlesini öğelerine ayırdım...
Cümlenin içinde alımın bugün yapılmış olduğunu belirten zarf tümlecine rastlayamadım doğrusu...
Türkçe öğretmeni varsa olayı aydınlatsın lütfen...![]()
[QUOTE=Verge;5075228]Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki...
Yine de geçmiş olsun diyoruz o arkadaşa...[/QUOTE
Sayın Verge gaipten ileti almıyorsun.Siz gidin xxx den banka alın .Ben 450 den otokar alacam idi.
niye silindi anlamışsındır.
Palladium Ataşehir AVM, Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’na geçmiş.
>>>>>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...a-gecti/245399
...
Tahincioğlu Holding bugüne kadar Ziraat GYO, Vakıf GYO, Vakıf Katılım, Ak Portföy, İş Portföy, Ünlü Portföy ve Re-pie Portföy gibi portföy yönetim şirketlerinin gayrimenkul fonlarına gerçekleştirdiği ofis binaları, alışveriş merkezi, ofis katları ve konutları içeren 330 milyon doları aşan kurumsal toplu satış gerçekleştirdi.
Palladium Ataşehir’in Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’na devir işlemini tamamlayan Tahincioğlu Holding daha önce 1.5 milyar lira olarak açıkladığı yıl sonu ciro hedefini aştı ve 2020 yılını 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile tamamladı.
..
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri