Sayfa 758/865 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Sayin ft-2 dışaridan bir gozle bakiyor ve uyariyor. Sahsen bende ayni fikirdeyim elimde kartn yok. bu fiyatlarda olabilmesi icin en az 300 ml kar etmesi gerekir diye düşünüyorum. onumuzdeki sene veya 3 sene bu kari edebileceğini dusunen var mi? Kartnun gidecegi yer belli 3 hafta 3 ay veya 3 sene farketmez riske atacak parası olan yatirabilir. Burdan 30 a da gider 300 e de kimse bilemez ama su soruyu sorun bence kendinize 300 e giderse ve arkasindan bakarken mi daha cok üzülürsünüz yoksa 30 a giderse ve hisseyi taşıyorsanız mi? Arada gezerken uğradım insanlarin hic bilmeden sosyal medyada ki grafik ve yorumlarla hisse almasina üzülüyorum ve temel degerlere gore yorum yapan sayısı malesef cok az. Saglicakla kalin...

2.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Sayin ft-2 dışaridan bir gozle bakiyor ve uyariyor. Sahsen bende ayni fikirdeyim elimde kartn yok. bu fiyatlarda olabilmesi icin en az 300 ml kar etmesi gerekir diye düşünüyorum. onumuzdeki sene veya 3 sene bu kari edebileceğini dusunen var mi? Kartnun gidecegi yer belli 3 hafta 3 ay veya 3 sene farketmez riske atacak parası olan yatirabilir. Burdan 30 a da gider 300 e de kimse bilemez ama su soruyu sorun bence kendinize 300 e giderse ve arkasindan bakarken mi daha cok üzülürsünüz yoksa 30 a giderse ve hisseyi taşıyorsanız mi? Arada gezerken uğradım insanlarin hic bilmeden sosyal medyada ki grafik ve yorumlarla hisse almasina üzülüyorum ve temel degerlere gore yorum yapan sayısı malesef cok az. Saglicakla kalin...
    Hocam çok teşekkür ederim. Uyarıyı böyle yaparsanız zaten kimsenin diyeceği olmaz. Ama FT 2 nin yazıları itici geliyor. Ve bende ortalama düşürmek için de yeni pozisyon açmak için erken olduğunu düşünüyorum.ki benim maliyetim çok düşük. Herkes her hisse için kendi kararlarını kendisi vermelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by zamanınruhu Yazıyı Oku
    Tr de borsa spek işi,örnek mmcas ..
    1 den 10 uctu simdi 5

Yani herşey spekte öncesinde patron da biter..Patron izin verirse spek uçurur vermezse birşey yapamaz. Ne hisseler nerelere geldi..Ne olup ne biteceğini kimse bilemez kuşlu sitede ne analizler var,hepsi boş bomboş..

Ucuz istersen metro var,bedava ama payron galip.

Ytd
    Guzel soyledin. Teknik biraz garan da isliyor. Gerisi fasa fiso.

4. Karton Brüt bitimi öncesi hareketli

5.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Karton Brüt bitimi öncesi hareketli
    Ceza bitince satacaklar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,338
     Alıntı Originally Posted by mkardes Yazıyı Oku
    Ceza bitince satacaklar.

bir daha bakın isterseniz yakın gözlüğünüz varsa
    http://share.matriksdata.com/share.a...01121639467920
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Umudumuz almalarıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bir daha bakın isterseniz yakın gözlüğünüz varsa
    http://share.matriksdata.com/share.a...01121639467920
    Sayın filozof yakın gözlüğüm var ama grafik okumasını bilmem acemi borsacıyım.Grafik ne diyor açıklarsanız sevinirim.

Sayfa 758/865 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •