Sayfa 575/1003 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Nnf ve Tcd bu konuda daha güven veriyor sanki...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tcd Mart ayında ki düşüşte endeksten daha fazla düştü %40 zarar ettim o dönem sonradan kara geçtim ama bir daha elim Tcd almaya gitmedi.

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Tcd Mart ayında ki düşüşte endeksten daha fazla düştü %40 zarar ettim o dönem sonradan kara geçtim ama bir daha elim Tcd almaya gitmedi.
    normalda oyle olmasi gerekiyor. endeksten yukari getiren bir sey inerken de sert inislerle karsilasa biliyor.
    gecen yil subatta tcd den ciktim. bu subatta buyuk ihtimal cikacagim. havalar sogumustur!
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Endeks maşallah diyelim böyle coşkulu çıkış ben son beş yıldır görmemiştim. Bu çıkışta takip ettiğim analistler hep terste yakalandı, en son güvendiğim biri 1505 de çıkış yaptı. Bu süreçte Haluk Canberk hocanın öngörüsü 1600'ler, o seviyeye çok yaklaştık bakalım görecek miyiz? Ben nnf hariç diğer hisse yoğun fonlardan çıkış yaptım. Nnf nin ise türev sayesinde düşüşlerde daha az hasar alacağını düşünüyorum.
    tabi sirketler dolarlarin satmistir bir kismi 8.5 ta ve simdi karlarin aliyorsunuz
    Canlar gider heyyyy

4. Bu ppz 0.047 altında getirmeye devam mı edecek acaba daha daha da iyi olur performansı diyoruz saçma şekilde düşüyor nedense

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ben de aynı durumdayım Melihşah kardeşim, Mart ayında yediğim darbeden sonra bir türlü elim varmıyor TCD’yi almaya. Ocak 15 gibi 50K almıştım ama Temmuz ayında çok cüzi bir kar ile ayrılmıştım. Bir daha da tövbe ettim, asla almayacağım diye.

6.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Bu ppz 0.047 altında getirmeye devam mı edecek acaba daha daha da iyi olur performansı diyoruz saçma şekilde düşüyor nedense
    Dostum bu tur fonlar bir kac gun baslarken para yigip sonra asil yerlerine gerin donerler!
    Canlar gider heyyyy

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ben de aynı durumdayım Melihşah kardeşim, Mart ayında yediğim darbeden sonra bir türlü elim varmıyor TCD’yi almaya. Ocak 15 gibi 50K almıştım ama Temmuz ayında çok cüzi bir kar ile ayrılmıştım. Bir daha da tövbe ettim, asla almayacağım diye.
    ...............................
    Canlar gider heyyyy

8. NNF 1.11 getirmiş... portföye bakınca ilk 6 hisse coşmuş. portföy de genel olarak yemyeşil "gözü kapalı" %2'si var dersiniz ama sonuç 1.11... anlamadım hiçbir şey.
    Son düzenleme : tele vole; 12-01-2021 saat: 19:40.

Sayfa 575/1003 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •