Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Verge Kardemir kulağının üstüne yatmış gidiyor...

Acunun deyimiyle '' Ben böyle bişey görmedim''...

kapanış görüntüsüne düşüncem, bana göre bugün göstererek satmak istemedikleinden dolayı, sabah çokta olumlu bir piyasa açılışı olacağını düşünmüyorum...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yeni genel müdür ve Filyos Limanı etkisi olabilir. Limanın kabası bitmiş. Kömür, cevher ithalatı ve ürün ihracatı daha kolay olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    2 liraydı şimdi benim İsdemiri geçecek...
    O GAP çok bağırıyor ama...
    İlk fırsatta 5.90 a selam verebilir...

5. Genç girişimciler oyun yazdı zengin oldu.

Zamanında Yonja veya ona benzer arkadaşlık sitesi vardı galiba, adam ABD de olsa belki daha ileri giderdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    ustam dogru söylüyorsun örnegin yoncaya bakıyorum gecen cuma günü 10.80 gördü eyer oralardan düşünüyorumda alan küçük yatırımcı varmı diye şu anki fiyatı 10.53 lerde 10.80 alan kişi bekleyecek muhtemel ytd
    forumda bir abi vardı bir ara yazmıştı aklımda kaldı adamlar dipteken yüzününe bakmazlar gelir 10.80 dan (11 yakın yerlerden alırlar demişti ) ne kadar dogru söylemiş gerci ben almadım ama muhakkak cok heyiçanlı ky atlamıştır şimdiki fiyatı karanlıktan günyüzüne 10.47 cıktı ytd

Bugün boş geçmiş. Dün akşamki ile devam ediyorum. Yarın yukarı hareket olursa Aralık vadede İKG cinsinden yazdıklarıma ek poz açacağım. 193x.xx lere kadar yazdım, umarım çizerler, aklımı alırlar.
    Hadi Dow, bas yukarı, 32500 seni bekler. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aç kurt gibiyiz, sabahta hidayet abinin 150 bin eurosunda gözümüz kaldıydı bakalın nolucak
    Milyon milyon
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •