168X - 169X yoklamalarında uygun yüzde pozlarımızı kapatıp, tarihi zırva zorlamalarında hem bunları re-shortladık hem de epey poz ilaveledik..
Daha napalım..
168X - 169X yoklamalarında uygun yüzde pozlarımızı kapatıp, tarihi zırva zorlamalarında hem bunları re-shortladık hem de epey poz ilaveledik..
Daha napalım..
Ortalamamız taze tarihi zirveye daha yakın değerlere iyileşirken, poz miktarımızda kallavileşti..
Hayırlısı bakalım..
VAKBN' yi zamansal olarak yine tutturamadık malesef, bu hafta ne olursa olsun gider diyordum...
Piyasa yapıcı, ne yaptığını pek bilmiyor galiba, fincanın kulpuna ayrıca bir kulp mu yapıyor ne anlamadım...
Tabi paylaşımda belirttiğimiz ŞART gerçekleşmedi, hatta noktasal olarak ordan döndü...
Vardır bir hikmet diyelim...
Malum Dowgil korelasyonumuz uzun vade benzer olsa da,
kısa ve orta vadelerde değişken, hatta bazen ters bile ama kesinlikle daha özgür ve artan azalan beta etkili vesairedir..
Net görünen, gelinen noktalarda Dowgillere satış yönlü hassasiyeti arttı Bistiğin..
Dün bugün bariz kırmızı yönlüde çok net ve daha yüksek betalı hissedildi. ✔
Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 12-01-2021 saat: 22:30.
Yalınız bankalarda teknik bir sıkıntı var, sebebini bilmiyorum ama;,,
VAKBN - 4.65,
HALKB - 5.47,
GARAN - 10.00,
Görme isteği var teknik olarak...
ŞART: Her üçü için de bugünkü kapanış rakamlarının altı...
Onunçün; siz de düşün Dowgiller, düşüle..
Erdoğan'ın Asilturk ziyareti bana anlamlı geldi. Malum gençler ile RTE nin arası iyi değil. Her yeni genç ak parti için muhalif gibi görünüyor. Bahar yada bahar sonu bir seçim olası bence. Biden in dozu artan hamlesi ile seçime gidebilir. Diğer bir olasılık da biden in gelmesi ile İrani nükleer konusunda tehlike arz etmeden vurulacak.
"Kalite kallavi,fiyat cüz'i"...
https://youtu.be/GiN7UDSwZ9Q
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri