ABD Temsilciler Meclisinde yapılan oylamada Başkan Donald Trump'ın "isyana teşvik" ile suçlandığı azil maddesi kabul edildi.
ABD Temsilciler Meclisinde yapılan oylamada Başkan Donald Trump'ın "isyana teşvik" ile suçlandığı azil maddesi kabul edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cds %2 dix artı rezerv eksi dolar eksi. Garip yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Aşıyı zaten biz kafaya takıyoruz. Ülkenin %50 si’nin (parti ayrımı olmaksızın) hastalıkla ilgisi yok. Sokaklarda geziyor. Doğum günü kutluyor. Ev gezmesi yapıyor. Kumarhanede basılıyor. Yaz gelince tatil yapacağı oteli seçiyor. Fatura ödemeye bankaya gidiyor. Yani normal hayat devam ediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
US10Y ye müdahale etmişler, DXY olası senaryo, YTD
![]()
DXY 87.XXX lerden dönerse, buna uyumlu USDTRY senaryosu da bu görünüyor, bu Bist'in de uçacağı anlamı taşıyor. YTD
Öte yandan DXY de dip yapmışsak, şu an USDTRY'de 1 i (Grafikte kırmızı A diye görünen yer) çok da örtmüş sayılmayız, hala impulse sayılabilir, DXY zaten sert kalkar ilk etapta, o zaman bütün dünya borsaları ile biz de yıkılırız, bu hedefler de (USDTRY'de) 1 ayda görülür.
Beklenti, ABD' nin ve dünyanın krize yine çalım atacağı şeklinde, anlamlandırmak imkansız..
Bütün senaryoları gösteremedim, grafik çorba oluyor, örneğin DXY' nin orta uzun vadede 60 lara doğru yıkılma senaryosu, bu da gayet tutarlı bir senaryo aslında. (Para arzının DXY'deki kısa vadeli etkilerini finans piyasalarında sönümlerken, uzun vadede sonuçlarının mutlaka yansıması şeklinde bir anlamı var.)
Hıdır..budur..
DXY senaryosuna uyumlu detay
![]()
Son düzenleme : Achiles; 14-01-2021 saat: 10:56.
Yer İmleri