Sayfa 497/996 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Her geçen gün güzel şeylere dair umudum kayboluyor,Eskişehir de boşandığı eski eşi tarafından öldürülen kadının avukatları 20 kez şikayete rağmen uzaklaştırma kararı dahi almayan hakim hakkında HSYK kararı:soruşturmaya gerek görülmemiştir.4 kez koruma kararına rağmen sokak ortasında satırla öldürülen kadın için emniyet teşkilatı hakkında şikayet:her hangi bir soruşturmayı gerektiren durum yoktur,bir çok kereler baş vurulmasına rağmen ve avukat talebine rağmen aile bakanlığı yetkilileri mahkemeye tek bir belge göndermemesine rağmen(adını ilk kez duydum)aile bakanlığı şönim yetkilileri hakkında;soruşturmaya yer yoktur kararı çıkmış,he sorarlarsa İstanbul Sözleşmesi bizi ibine yapacak dersin.....

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şarapların yeterince olgunlaştığına karar verildikten sonra "remuage" adı verilen işleme geçilir. Bu işlem, şişeleri belli bir düzende 45 derece açıyla çevirme işidir. Her şişe tek tek, elle çevrilerek ikinci fermantasyon sırasında oluşan tortuların şişenin ağzına doğru toplanmaları sağlanır.

Duymamış olmanız normal, çünkü adınız Reha GAYA değil.

Şaka bir yana, gerekli bilgiyi yukarıda verdim, efendim.
    Çok teşekkür ederim.

Üzerinde çalışayım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Her geçen gün güzel şeylere dair umudum kayboluyor,Eskişehir de boşandığı eski eşi tarafından öldürülen kadının avukatları 20 kez şikayete rağmen uzaklaştırma kararı dahi almayan hakim hakkında HSYK kararı:soruşturmaya gerek görülmemiştir.4 kez koruma kararına rağmen sokak ortasında satırla öldürülen kadın için emniyet teşkilatı hakkında şikayet:her hangi bir soruşturmayı gerektiren durum yoktur,bir çok kereler baş vurulmasına rağmen ve avukat talebine rağmen aile bakanlığı yetkilileri mahkemeye tek bir belge göndermemesine rağmen(adını ilk kez duydum)aile bakanlığı şönim yetkilileri hakkında;soruşturmaya yer yoktur kararı çıkmış,he sorarlarsa İstanbul Sözleşmesi bizi ibine yapacak dersin.....
    İhmali olan bütün görevlilerin Allah bin türlü belasını versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kısıtlamalar sebebiyle vaka sayıları bir miktar azaldı diye normelleşmeye mi başlayacağız acaba. Denizbanktan sms gelmiş normal mesai saatlerine döndüklerine dair...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. https://www.mynet.com/220-milyon-dol...i-110106700102

böyle işmi olur şifreyi unut sonra coin cöp olsun 220 milyon dolar

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/220-milyon-dol...i-110106700102

böyle işmi olur şifreyi unut sonra coin cöp olsun 220 milyon dolar
    Para etmezken 3-5 dolara üretmiştir. Ondan unutmuştur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

SIEMENS ORTAKLIGI, OFFSHORE RUZGAR SANTRALLERINDEN HIDROJEN GELISTIRMEYE ODAKLANIYOR
    15:41
    SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY SA VE SIEMENS ENERGY AG, DENIZIN ORTASINDAKI OFFSHORE RUZGAR SANTRALLERINDEN NASIL HIDROJEN URETILECEGINI ARASTIRMAK UZERE 120 MILYON EURO (146 MILYON DOLAR) HARCAMAYI PLANLIYOR. SIRKETLERIN, YAKLASIK OLARAK IKI FUTBOL SAHASI UZUNLUGU OLAN 222 METRE GENIS KANATLARA SAHIP PIYASADAKI EN BUYUK SIEMENS GAMESA RUZGAR TURBINLERINDEN BIRIYLE BIR PROTOTIP OLUSTURMAYI HEDEFLEDIGI BILDIRILDI. HIDROJEN, AVRUPA BIRLIGI’NIN YUZYILIN ORTASINA KADAR SERA GAZI EMISYONLARINI ETKIN BIR SEKILDE ORTADAN KALDIRMA PLANININ ONEMLI BIR PARCASI. SIRKETLER, DENIZDEKI RUZGAR TURBINLERINE BITISIK BIR PLATFORMA HIDROJEN URETEN MAKINELERI YERLESTIRMEYI PLANLIYOR. BUNUN SU ANDA FOSIL YAKITLARDAN YAPILAN HIDROJENDEN COK DAHA PAHALI OLAN YAKIT MALIYETLERINI DUSURMEYE YARDIMCI OLABILECEGINI SOYLUYORLAR.

Sürdürülebilir enerjiyi, saklanabilir enerjiye çevirmek için ciddi bir çaba var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Kıskanç Alamanlar, böyle şeyler yaparak bizi yakayabileceklerini sanıyorlar.

Beyhude gayret, bir kerem sizin bizim gibim, Dünya lideriniz yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 497/996 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •