Serdar Turgut bugünki yazısında 27 mayıs döneminin ekonomik şartlarına değinmiş. Benim görüşüm beş para etmez bir yazı yazmış.

O dönem ülkeyi şekillendiren güçlerden hiç bahsetmeyip olayı teorik açıdan anlatmış.

Örnek verecek olursam.
100 metre koşu yarışını anlatmış.
"Koşucular başlangıç noktasında beklemeli. Başla işareti ile hepsi birden koşarak bitiş çizgisine gelmeli. İlk gelen yarışı kazanarak madalyayı almalı. Koşucular başladı, 3 numaralı koşucu antrenmansız olduğu için geride kaldı, 7 numara hızlı gitti, 10 numara deniz seviyesinde koşmaya alışık değil geride kaldı. 5 ve 6 numaralar finale birlikte girdi, sonucu fotofiniş belirleyecek."

Aynen böyle anlatmış. Teori.
Yarışı önde götüren 5 ve 6 numaraların elindeki testere ve tabancadan bahsetmemiş. 3 numaralı koşucuyu tabanca ile vurdular, 10 numaralı oyuncunun bacağını yarış başlamadan testere ile kestiler, bunu gören diğer koşucular kaçtılar.

Yarış bu şekilde olmuş ama Serdar abim teoriyi anlatmış. Bir 100 metre yarışı deniz seviyesinde nasıl yapılır.

Atatürk öldükten sonraki süreçte, halkın yönlendirilmesinde çok etkili olan medyanın tamamen azınlıkların(yahudi, Ermeni, Rum) elinde olduğundan bahsetmemiş. O dönem ermeni çocuklarının misyoner okulları olan robert kolejlerinde yetiştirilip devlette önemli yerlere getirildiğinden bahsetmemiş.

Devleti ele geçirme planı uzun vadede sömürü planı yürürlüğe konmuş.

İlk sağcı partiyi kuran celal bayarın robert kolejde yetiştirilip ingiliz abd parası ile parti kurup ülkeyi dönüştürme çalışmasına başladığından bahsetmemiş.

Tarikatların ingiliz ajanları ve parası ile ortadoğu ve Türkiyede örgütlendirilip, halkı dönüştürmek için çalıştıklarından bahsetmemiş.

O dönem köylü içinden çıkarılan sanayici burjuvanın, abd ve ingiliz yahudilerin para ve distribütörlük destekleri ile ülkeyi sömürür hale getirildiğinden bahsetmemiş. Tabi kendiside o kişilerin torunlarının medyasında uzuuun yıllar yüksek maaşlar aldı nasıl bahsetsin.

Tamaaaamen planlanmış ve örgütlenmiş bir ele geçirme çalışmasının ortasındaki Türkiye. ingiliz abd gücü ile yavaş yavaş ele geçiriliyor. İçerdeki yahudi ermeni azınlık kullanılıyor. Bugünki köklü DEV şirketlerin hepsi onlara ait. Geri kalan dev lerde, hırsız siyasetçilerin, halkın parası ile büyüttüğü, uzun süre kalıcı olamayan şirketler. Yahudi olmayan veya yahudilerle ortaklığa gitmeyenler, uzun vadede dev olarak kalamıyorlar. ya yok oluyorlar, yada satın alınıyorlar.

Testere ve tabanca taşıyanlardan bahsetmemiş, koyunlara masal anlatmış.

fetullahı anlatırken CIA dan bahsetmezsen, yersen yazısı olur. fetullah tamamen CIA nın çalışması, projesi. Kalkıpta çok başarılı bir iimam diye anlatamazsın. Türkiye tarihinide anlatıyorsan, ingilizler, abd ve yahudi azınlığı dışarıda bırakarak anlatamazsın. Anlattırmazlar.

YERSEN yazısı olmuş.