Sayfa 94/602 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. takip listem
    martı
    megap
    pınsu
    uluun
    sekfk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Borsada yatırımcı sayısı bu hafta itibariyle 2 milyonu geçmiş. Marttan bu yana 500 bin üzerinde yeni yatırımcı katılımı gerçekleşmiş. Dolar sabit yatay kalırsa. Bu sayı katlanarak gidecek . Bu olay Türk varlıkları için çok iyi ...

3.  Alıntı Originally Posted by aziz demirci Yazıyı Oku
    tşk hocam emeginiz için erbos için tesekkürer 26 almıştık sayenizde devammı hocam birde müsait olunca beyaz filoya bakabilirmisiniz teşekküe ederim.
    50 hedefim vardı oraya ulaştı biraz dinlenmesi lazım erbos sonra devam eder
    beyazda ise 10.20 altına gelmedikce yön yukarı gibi duruyor yakın stopla tutulabilir

4.  Alıntı Originally Posted by diyar21_1905 Yazıyı Oku
    Sn. Çelik siz yokken maşallah Esma hanım döktürüyor. Kendini müthiş geliştirdi. Sayfayı elinizden almasa iyidir. Kendisine yorumları için teşekkür ederim. Bu arada netaş ve oyakc bakabilirmisiniz. İyi geceler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    netas kısada düzeltmede uuzun vadede cok daha iyi yerlerde olucak 16 civarlarında buraları hedef olarak vermiştim zaten
    oyakc daha kendine gelemedi birleşme sonrası bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum sabırla beklemeye devam

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Borsada yatırımcı sayısı bu hafta itibariyle 2 milyonu geçmiş. Marttan bu yana 500 bin üzerinde yeni yatırımcı katılımı gerçekleşmiş. Dolar sabit yatay kalırsa. Bu sayı katlanarak gidecek . Bu olay Türk varlıkları için çok iyi ...
    sadece kendi cevremden 30.40 kişi katkıda bulundum borsamıza

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    netas kısada düzeltmede uuzun vadede cok daha iyi yerlerde olucak 16 civarlarında buraları hedef olarak vermiştim zaten
    oyakc daha kendine gelemedi birleşme sonrası bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum sabırla beklemeye devam
    Teşekkür ederim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sadece kendi cevremden 30.40 kişi katkıda bulundum borsamıza
    Aynen ben de bizzat bir çok arkadaşa yatırım hesabı açıp hisse alım sürecinde yardımcı oldum . Inşallah borsanın derinliği için katılımcı sayısı artar . Ülkemiz ve sanayimiz içinde çok iyi ...

8. endexs hakkında kulis yapıyorum coğunluğun tam tersini yapacağım yarın akşama kadar totem yapalım cümleten iyi geceler ALLAH nasip ederse yarın görüşürüz

Sayfa 94/602 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •