Sayfa 288/1004 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Shortçuları dökmek için spekülatif bi ataktı abartmaya gerek yok görende piyasa yüzde 5 artı sanır
    Her başlangıç teminatın artırılacağı zaman aşağı basıldı...
    Şimdi 1.67-68-69 lardan short açanları bir düşün...
    HAFİFA ALMAYIN DERİM...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Bu kardemir yine coştu
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Altında birden yükseldi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

4. Reis 83 te kavururken yeminle reverse lönk vursam mı dedim, ABKA başkan geldi aklıma öğleden sonram çok yoğundu kaçırır ederiz dedim. Neuse sistem almış hala da lonkte ama sistem bizjm gibi olmuyo tabi. Naaasssip
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakalım sensör bayım bu lönklerden 10 puan aldı, yine kendisini tebrik ediyoruz.
    kavurdunsa re şort yapalım bayım
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    sabah pozları kapamıştım, tekrar endeks short girildi
    Bende bi dene şort jetonu attım 1701 den şimdi
    Hamdım Piştim Yandım

1701-2’ler auto baraj kurduk bile demin beri.. ) Aşağılardan kâr aldıklarımızdan re- opperasyon..
    Kolaylar gelsin..

7. Yine geliyor gönlümün efendisi

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Shortçuları dökmek için spekülatif bi ataktı abartmaya gerek yok görende piyasa yüzde 5 artı sanır
    Tcmb toplantisi oncesi "faiz bundan sonra artirilmayacak, hatta indirimlere bile erken gidilecek" mesaji verildi piyasaya 1 haftadir. Endeksin ve bankalarin sıkıntısı bundan kaynakli.

Yarin 4 olasilik var:
    -Faiz arttirilrsa bankalar ve endeks cosar

-faiz arttirilmaz ama para politikasinda sıkı durus devam edecek mesaji verilirse bankalar ilk etapta yukselir sonra bu haberin etkisi gecer

-faiz arttirilmaz ama faiz indirimlerine yakinda gecilebilecegi sinyali verilirse bankalar ilk etapta biraz duser sonraki haber akislarini bekler piyasa

-faiz duserse bankalar ve endeks gocer

Yani spekulatif bir atak olup olmadigini yarinki karardan once bilmeye imkan yok gibi. Hatta simdilik yarin piyasa icin olumlu karar cikacak gibi duruyor bence.

Sayfa 288/1004 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •