Originally Posted by sindoma53 Zemin kaygan grafa göre oyun oynadım iki değişik graf paylaşıyorum ikisi aynı film içinde %50-50 şans vermiş badem spor , yakın stoploss lu oynadım. Graflarda burada
Şöyle bi garan gız grafına baktımda, 10,23 kallavi direnç formalar styleA..
Ağzımız yüzümüz kan içinde kaldı 5 dakikada bu nedir arkadaş Noğmıssız Reis bak benim sistemi arada böyle hoplatıyor işte bunu çözemedim.
Originally Posted by sindoma53 Cons Yonca 10.00 dan grafa göre yonca aldım.Stooploslu 10.04 üzeri bana yazar Dün sana söylediğim gibi cons bana yazar dedim
Bankacılık endeksi son zamanda diğer endekler aksıne net satış tarafında idi bu yükseliş bankalarla başladı bankalarla bitebilir şuan bankalarda alım var bugün yarın bankaların günü olabilir sebeb mi diyelim faizler atmadı
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by ConSenSus SenSor Şöyle bi garan gız grafına baktımda, 10,23 kallavi direnç formalar styleA.. Altında bize yazar..
Originally Posted by nosfecagri Ağzımız yüzümüz kan içinde kaldı 5 dakikada bu nedir arkadaş Noğmıssız Reis bak benim sistemi arada böyle hoplatıyor işte bunu çözemedim. Sen rahat ol, henüz altın kaseyi bulan olmadı. yannuz değilsin Nasip bu işler
Hamdım Piştim Yandım
Ha dünkü graftaki yukarı formasyon gerçekleşirse günlükte size bir süprizim olacak
Forum Rules
Yer İmleri