Sayfa 359/682 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Aklı selim arkadaşlar ; çakalların buraya gelip kağıt 1.80-1.60 düşecek muhabbetlerine kanıp katiyen zararına hisselerinizi satmayın,bu çakal sürüsünün ekmeğine yağ-bal olmayın...
    İmkanınız varsa kara çıkana kadar bekleyin,bu hisse hareketli bir hisse,satmadığınız sürece zararda değilsiniz...
    ortak zararda olanlar 3 üzerinde bisürü maliyetliler var tabiki onlar satmasın zararına , seninle o konuda bende ayni düşüncedeyim, benimde maliyetim su andaki fiyata göre yuksek, ancak çok da değil başkalarına bakınca, al sat yaptım bir kaç defa ve düşürdüm, ben satmayacağım zararina, bu hisseden almaya niyetlendigimin yarısını elimde tutuyorum yari parası nakit duruyor, ne zaman alırım ancak ya benim maliyeti geçince alırım veya,2 altına gitme ihtimalide var, 2 altına inerse alırım, buralardan almam bir lot dahi....

2. Bence haftanın son gününü bekliyor.Yarın için kendi şahsıma ümitliyim.Kimseyi etkilemek istemem.Hisse formda çok fazla pompalandı.Ben artık yeter diyorum atacak mermide bitti.Ancak kurusıkı atabiliyoruz. Cuma ve pazartesi için ümitliyim. dönmeli artık. Yoksa millet cinnet geçirecek Mübarek ramazan ayında çok vebal alıyorlar.çooook

3. kapanışta aşagıya basabilirler.yarın nası bir senaryoya uyanıcaz.ilk öce yukarı sonra aşagıya yada bugun gibi

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemekted

4. Bugün 2,55 üzerinde neden kalmadi iki dakika, derhal 2,50 altına indirdiler.vertu var mesela bugün 2,38 i gördü düşerek sonra bir hareket başladı ve 2,75 e kadar çıktı, iki üç saattir de 2,65 lerde işlem görüyor, en yüksekten 10 kademe aşağıda, bu hisse nin amacı araya ky almak mal itelemek, ben bu geçen pazartesiye kadar acaba diye düşünüyordum, yok arkadaş amaçları kötü bunların, uyaranlar boşuna uyarmıyormuş, bizde girdik boka bakalim.

5.  Alıntı Originally Posted by berky07 Yazıyı Oku
    kapanışta aşagıya basabilirler.yarın nası bir senaryoya uyanıcaz.ilk öce yukarı sonra aşagıya yada bugun gibi

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemekted
    senaryo hep ayni, algı üzerine oynuyorlar, yukarda bir haftalık senaryoları yazdım, yarında ona benzer bir oyun oynayacaklar merak etme, bunda yaptığının aynisi fonet te de yapiyor, inceleyin bakin.yarının bugünden veya dünden bir farkı olmayacak emin olki.

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Bugün yeşil kapatacak,içime doğdu...
    Millettin algısıyla oynuyorsun. İçime doğmuşmuş yok biz hisseyi kötülüyormuşuz vs. biz millete hissenin 5-6 ay önce 1,59 da olduğu söyledik ucuz diye bu hisseyi almasınlar diye . Adam hisseyi 1 çekse ne olur çekemez mi sence.

7.  Alıntı Originally Posted by endmüh25 Yazıyı Oku
    Millettin algısıyla oynuyorsun. İçime doğmuşmuş yok biz hisseyi kötülüyormuşuz vs. biz millete hissenin 5-6 ay önce 1,59 da olduğu söyledik ucuz diye bu hisseyi almasınlar diye . Adam hisseyi 1 çekse ne olur çekemez mi sence.
    Allah razı olur senden emin ol, sen milleti uyar sürekli , anladım ben sizi...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku
    51 bin alış girip anında sildi... Ne iş...
    Ne iş dostum sende damlamışsın hisseye...GS topiğine yazmıştım 2 sorunlu hissem var diye, biri bu diğeri anelt,bunda sorun devam ediyor anelt uçtu %80 pirimli ...2.60 aşılırsa bundada sorun giderilecek...zaten çok düştü,8 neresi 2.50 altı neresi...beklemedeyiz !!!...bugün biraz alttan aldıklarımlan trade yaptım aynen GS'daki gibi,çünkü böyle yapmazsan maliyet yapamazsın ...ytd.

Sayfa 359/682 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •