Sayfa 26/89 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
Arama sonucu : 711 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ISKPL - Işık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    SPK Onaylı izahnameye göre Hisseler 22 Ocak Cuma günü hesaplara geçecek. Daha önceki halka arzlarda süreç 2 iş günü sonrasında tamamlanıyordu.
    Bu dediginizi zaten yasayip gorduk. Pazartesi isleme baslayacagina dair hic bir bilgi goremedim. Trakyali nickinizden yola cikarak acaba rakiyi cok mu kacirdiniz da halusilasyon goruyorsunuz. Valla oyle bir raki varsa elinizde bende isterim ondan. [emoji3]

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Ziraat bankası 28 lot vermiş, denizbank taleplerim karşılanmamış. Bir kaç hesaptan girilince sadece biri mı karşılanıyor acaba?
    [emoji3]
    Guldur guldurdeki pijamali hoca geliyor aklima.
    Ne diyordu. Biz bunlari borazanla, terlikle, emzikle anlattik [emoji3]
    Mkk sicil numarasina gore dagitim yapildi. Yani yatirim hesaplarinizin bagli oldugu her kisiye ait tc numarasi gibi dusunebilirsiniz.
    Isterseniz 10 hesaptan basvuru yapin onun icin sadece 1 tek talebiniz gecerli olur.

3. Yukarıdaki bilgilerde yazıyor.
    Bu halka arz diğer halka aralar gibi değil.
    Yani nistten hisse alır gibi giriş yapılıp, halka arz son günü hesaplara geçti ve kalan paranız geri geldi.
    Benim burada anlatmak istediğim, akşam kalan paranızla alım emri verebilirsiniz.
    Bugün hissenin tavan fiyatı belli olmadığından serbest fiyattan satış verebilirsiniz.
    Yarın muhtemelen tavan yapabilir.
    Alım emrini 1lot serbest fiyattan yazdım ve kabul etti.
    Anlatmak istediğim buydu.
    Alır satarsın bu beni ilgilendirmez.
    Emir verilebiliyor. Bunu bilmenizi istedim.
    Fakat bazı yatırım şirketleri ve bankalarda bu henüz görülmeyebilir. Pazartesi sabah fiyat belli olur.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Yukarıdaki bilgilerde yazıyor.
    Bu halka arz diğer halka aralar gibi değil.
    Yani nistten hisse alır gibi giriş yapılıp, halka arz son günü hesaplara geçti ve kalan paranız geri geldi.
    Benim burada anlatmak istediğim, akşam kalan paranızla alım emri verebilirsiniz.
    Bugün hissenin tavan fiyatı belli olmadığından serbest fiyattan satış verebilirsiniz.
    Yarın muhtemelen tavan yapabilir.
    Alım emrini 1lot serbest fiyattan yazdım ve kabul etti.
    Anlatmak istediğim buydu.
    Alır satarsın bu beni ilgilendirmez.
    Emir verilebiliyor. Bunu bilmenizi istedim.
    Fakat bazı yatırım şirketleri ve bankalarda bu henüz görülmeyebilir. Pazartesi sabah fiyat belli olur.
    Pazartesi gunu isleme baslayacagini idda ettiniz bende imkansiz oldugunu soyledim.

Yanlis mi hatirliyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Bu dediginizi zaten yasayip gorduk. Pazartesi isleme baslayacagina dair hic bir bilgi goremedim. Trakyali nickinizden yola cikarak acaba rakiyi cok mu kacirdiniz da halusilasyon goruyorsunuz. Valla oyle bir raki varsa elinizde bende isterim ondan. [emoji3]

Tamam kardeşim.
    Pazartesi günü görürsün.
    Ben 1999 dan beri borsadayım ve 2006 dan beri de hisse netteyim. Beni tanıyanlar bilir. Rakıyı da içerim, ama yalanım yoktur.
    Emri 1 lot örnek yazdım pazârtesi alım olunca yazarım.
    Hadi kolay gelsin.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Şimdi iade diye tutturmuşlar.
    Ne kadar cahil varsa toplanmış.
    Bu hissenin halka arzı normal hisse alır gibi yapıldı.
    Yani paranız fonda bile olsa ( likit fon) hisse alımı yapabilirdiniz.
    Seans sonu da paranız geri gelir ve yeni hisse alım emri verebilirsiniz.
    Bunu bilenlerden bazıları bunu anlatmazlar.
    Ben gerçeği yazdığım için de kızarlar, köpürürler.
    Onlara lafım: yesinler kendilerini kalsınlar 250 gram.
    iade konusunu yazan benim de, sen ne konuşuyorsun abicim ? Cahil yazmış bir de bak hele densize, utanmaza. Paramı nereye yatırcağımı, kaç yerden ne hisse alacağımı, talep fazlası olduğu için artan paramı nerede kullanacağımı sana mı soracağım bir de. İster iade diye tuttururum ister o parayla da hisse almaya uğraşırım. Senin ne haddine böyle yazmak. Lütfen çizginizi biliniz, hadsizlik etmeyiniz. İyi günler dilerim.

Tamam kardeşim.
    Pazartesi günü görürsün.
    Ben 1999 dan beri borsadayım ve 2006 dan beri de hisse netteyim. Beni tanıyanlar bilir. Rakıyı da içerim, ama yalanım yoktur.
    Emri 1 lot örnek yazdım pazârtesi alım olunca yazarım.
    Hadi kolay gelsin.
    Merak ve heycanla pazartesi gununu bekliyorum.
    Sunuda soyleyeyim. Eger hisse pazartesi gunu isleme baslarsa burda herkesin onunde sizden ozur dileyecem. Ama pazartesi hisse isleme baslamaz ise siz yinede 99dan beri borsadayim diye kendinizi avutur durursunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by ufakyatırım Yazıyı Oku
    iade konusunu yazan benim de, sen ne konuşuyorsun abicim ? Cahil yazmış bir de bak hele densize, utanmaza. Paramı nereye yatırcağımı, kaç yerden ne hisse alacağımı, talep fazlası olduğu için artan paramı nerede kullanacağımı sana mı soracağım bir de. İster iade diye tuttururum ister o parayla da hisse almaya uğraşırım. Senin ne haddine böyle yazmak. Lütfen çizginizi biliniz, hadsizlik etmeyiniz. İyi günler dilerim.
    Al işte biri daha.
    Yav ben sana veya başkasına şunu al bunu sat dedim mi?
    Normal yolları anlattım.
    İstersenyazdığım gibi araştırır kafana ne uyarsa yaparsın veya yapmazsın bana ne.
    Biraz bilgi alma kapasiteniz olsun. İyi anlamadan yazmayın.

Sayfa 26/89 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •