16 ŞUBAT'ta THY ile birkaç gün sonra anlaşma imzalayacağız dedi,SPK niye harekete geçmiyor bu gün14,gün hala tık yok,bunların birkaç gün anlayışı bu mu?
16 ŞUBAT'ta THY ile birkaç gün sonra anlaşma imzalayacağız dedi,SPK niye harekete geçmiyor bu gün14,gün hala tık yok,bunların birkaç gün anlayışı bu mu?
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Bugun viyana icin kapanisi 61.500, bizdede
237 civarlarinda bekliyorum bakalim tutacakmi
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Daha once demistim ongorum birkac gun daha boyle duser sonra yataya sarar zaten bu tahminim hicbir veriye dayanmayan onceki haketlere bagli tahmin o yuzden yazdiklarim uzerinden bir degerlendirme yapmak yanlis
bende maliyet yüksekte o yüzden alınganlık gösteriyorum.
Ben gecen sene nisan ayindan beri bekliyorum zirveden 342 den almistim sonra 3_4hafta sonra maliyet dusurecem diye 298den aldim sonra bir daha almaya cesaret edemedim satamadimda 320 maliyetle 400 lotla bekliyorum 350den asagidada satmam bekliyecegim kisacasi bendede zarar cok
Allah yardımcımız olsun durumlar zor
Maliyet yuksekse burdan zararina satma suan bir dalavere donuyor ama sirket saglam nakit sikintisi borclari yok son yillarin bilancosuna bak satislat iyi kar iyi devamli buyume var ancak thy cok bagimli satislarin biyuk cogunlugu burdan geliyor thydeki belirsizlik can sıkıyor ayrica anlasma olsa bile icerigine bakmak lazım cinku thy baya bi tasarrufa gidecekti o yuzden kesinlikle kar getirecek yeni acilimlar yapmasi lazim cunku karliligini artirmadan 350 li 400li rakamlari gormesi zor ayrica yillardir bitmeyen otelde iyicene sıkmaya basladi ama herseye ragmen ben gelecekten umutluyum sonuna kadar bekloyecegim
Yer İmleri