Sayfa 30/427 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Herkese günaydın,

Bizimki hareketlendiğinde gelenler olmuş. 17 leri kolay geçtik. 21 lerin üzerini gördü. Alkim uzun vade yatırımdı. Alkim al sat veya sat al çok pozisyon verdi. Bu senet uzun vade senedi, uzun hemde çok uzun. Bekleyen armudu yer. Tahtacı bezdirmeye devam ediyor. Endekse normalde takılmazdı ama endeksin düşmesi işine gelmiş olmalı. Derdi mal olsa şimdiye kadar çok vakti vardı. Nakde ihtiyacım varken 12 lerden satmıştım. Sonra tekrar girdim. Son temettüyü aldım. ALLAH nasip ederse 2021 dekileride almayı planlıyorum.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

2. Hisse teknik ve temel açısından mükemmele yakın ancak speği kitapsızın önde gideni ve arkadaşlar bana kızsa da birazda mal bir spek. Devamlı trade fırsatı veriyor devamlı al sat yapana para bırakıyor.
    Ha bu hisse insan ömrü ortalama 70 yıl iken öyle FK sı 350-400 hisselere benzemez. Orada adama bir kitledimi çıkarması 5 ömür sürer torununun torunu bile o zararı çıkaramaz.
    Ben hisseden, patrondan, tekniğinden temelinden umutluyum bakalım spekde az adam olsa olacak bu işte bekleyip görücez artık 2021 sonuna kadar hedefime gelirse satarım yoksa işlemsiz yatarım en azından boşuna komisyon ödemeye gerek yok aracı kuruma.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Korkanın çocuğu olmaz dedim ve kredili aldım bakalım hayırlısı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Dünkü %7 düşüşünden sonra bugün de tam gaz basıyor, endek nerdeyse artıya geçecek, 19 lar güya destek olacaktı.

Vay be, Alka 2 lira fark attı.
    Altta geldin diye yerinme, üste çıktın diye sevinme...
    Son düzenleme : bawer; 28-01-2021 saat: 11:53.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    ne tür bir ruh haleti icindesiniz bilmem.bilemem, burada msg yazacağınıza kafanızdaki eylemi gerçekleştirin, kimsenin size bir şey dediği yok , kaldiki Alkimin 2021 kar rakami 235 mil. bekliyorum diyen siz degilmisiniz? bunu gerekcelendirirseniz iyi olur
    235 kar rakamına göre bu hissenin değeri fk 10 üzerinden 15 tl eder.kaldı ki fk sı 7 olan deva varken bunda ne işim olur.devanın yıl sonu kar rakamına göre fk si 5 lere iner.neden fk sı 15 olanı alayım.bu gerekçelerle bastım alkimlerimi geçtim devaya.6 ay sonra farkını görelim konuşalım.aha sana gerekçe tatmin oldun mı

6. Acaba merkezden müdehalemi var? demeden edemedim...
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

7. Fırsat varken az takviye yapayım dedim tahtacı muradına erecek gibi. İzlemeye devam.

8.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    235 kar rakamına göre bu hissenin değeri fk 10 üzerinden 15 tl eder.kaldı ki fk sı 7 olan deva varken bunda ne işim olur.devanın yıl sonu kar rakamına göre fk si 5 lere iner.neden fk sı 15 olanı alayım.bu gerekçelerle bastım alkimlerimi geçtim devaya.6 ay sonra farkını görelim konuşalım.aha sana gerekçe tatmin oldun mı
    Bol kazançlar dilerim yeni hissenizde, hisseye çamur atmadan gitseydiniz daha hayırlı olurdu, giden gider kalanlarla yola devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 30/427 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •