Sayfa 29/427 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. BankOf her yerde deli gibi satarken Alkım Almış. Hayır olsun.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    BankOf her yerde deli gibi satarken Alkım Almış. Hayır olsun.

-%6 yedikten sonra alsa ne olur almasa ne olur ?
    Mal vermek istemese 20 üzeri kopartırdı tahtayı. Henüz istediği malı toplamamış demekki.
    Bank of dediğinde bence patronun ta kendisi gibi geliyor. Hikayeyi bekleyeceğiz malesef elden başka bir şey gelmez.
    Al sat değilde sat al yapabilen iyi nakit kaldırdı.

3. endeksten fazla düşmesi canımı sıktı.demek yarın endeks düşerse bu daha fazla çakılacak.keşke hepsini 2 gün önce verseydim.teknikçilerden yorum bekliyorum.eğer dibi daha da varsa satalım lanet olsun be

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    spek falan demişken, Valla hakkını yemeyelim , ortalık toz duman Alkım gene güvenli liman özelliğini koruyor
    bu bu güvenli liman??? hahahahah hiç de gülesim yoktu.endekssin yüzde elli fazla düşen hisseden bi mok olmaz.bak servete hisseler moku yerken yüzde 6 yukarda

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu bu güvenli liman??? hahahahah hiç de gülesim yoktu.endekssin yüzde elli fazla düşen hisseden bi mok olmaz.bak servete hisseler moku yerken yüzde 6 yukarda
    Sabah açılışta sat servet al o zaman usta. Niye tatava yapıyorsun burda?

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

6. Medyadaki goy goyculara bakıp malum hisseyi al sonra çooookkk ağlarsın o söyledikleri fiyatı görmeden ellinizde kalmaz inşallah.Alabildiğim en iyi yerden alırım ALKİM keyfime bakarım.

7.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Sabah açılışta sat servet al o zaman usta. Niye tatava yapıyorsun burda?

alacağım tabi ne yapacaktım.Ayrıca tatava yapmak ne demek bilmiyorum ama sen bunu iyi yapıyorsun sanırım.misliyle iade ediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ne tür bir ruh haleti icindesiniz bilmem.bilemem, burada msg yazacağınıza kafanızdaki eylemi gerçekleştirin, kimsenin size bir şey dediği yok , kaldiki Alkimin 2021 kar rakami 235 mil. bekliyorum diyen siz degilmisiniz? bunu gerekcelendirirseniz iyi olur

Sayfa 29/427 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •