Haaa ben çocuk için diyorsunuz sandım kaldırır ama o modelin 3 gb lisni al abi daha rahat olursunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haaa ben çocuk için diyorsunuz sandım kaldırır ama o modelin 3 gb lisni al abi daha rahat olursunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel abi, gellll gelll gellllllll
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Cons neymiş düşüşü bilmiş..millet kör 20000 bin puandan sonra hep düşecek diyen adam elbet bilir [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Şimdi ben longum endeks giderse bilmiş mi olacağım..ayar oluyorum yav ..kopuk kopuk okuyorsunuz..sonra bize taş atıyorsunuz 1539 de ki emaresiz short ısrarına tepkimiz bir şunu anlamadınız...
Ne diyelim bu Forum da kimin hakkı kime verildi ki..20000 puanı görmeyen gözler..bir de bana savunmuyorum demesin.. savunduğun adam lönk bende lönk üm ne olacak yani şimdi..
O mu bilmiş olacak ben ona mı uymuş olacağım..
Gidin caho ya falan sataşın riyakarlik dalkavukluk yok bizde..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada trading viev kaldırır mobil borsa uygulamasını da kaldırır.. vestelin z1 modeli var geçen arkadaşa aldık 4 64 gb oda iyi baya ekran falan iyi malûm batarya az gidiyor dedi ama özellik çok iyiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek düşman var pala burda kimse bana yapılan işlemi takdir etmedin diyemez her yönüyle işlemi takdir ettim ben o yüzden bana ne yaziyorsaniz benimkileri okumadan yazmayın..
Malûm şahsım losev dekontunu inşallah görecez burada
Dur bi yeter vurma gati bizeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir emare yok ama hafi inşallah
Yer İmleri