Sayfa 626/996 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ülkede nasıl bir yağma var ve halk nasıl hala aynı. Aynı tas aynı hamam... Yazıklar olsun....
    Yazılı ve görsel medyayla öyle kara cahil, beyinsiz ahlaksız bir kitle yarattılar ki, inanın bazen kendimi zor tutuyorum bazılaının karşısında. Teyzem çıkmış pahalılık ve enflasyon için marketleri, pazarcıları ve üreticileri suçluyor, malum şahısın hiçbir suçu yok ona göre. Ve buna inanan milyonlar var.

Oysaki bir ülkede enflasyon varsa sorumlusu hükümettir, işsizlik varsa sorumlusu hükümettir, ülkenin gidişatında iyi veya kötü giden herşeyin sorumlusu hükümettir ve dünyanın her tarafında bu böyledir. Daha önce Ecevit,Özal, Demirel vb nasıl sorumlu idilerse , şimdi de "şahsım" sorumlu ama medyanın %98'i elinde olunca masallarla milleti uyutup halka cehape düşmanlığı aşılıyor, kendisi de halkın parasıyla kendine ülkenin dört bir yanında saraylar yaptırıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. İlk zamanlar malum parti için ülkeyi yıkıma uğratacaklar dediklerinde komplo teorisi derdim. Bende 2011 den beri buna azar azar inanıyordum. Şimdi gerçekten tam inandım. Bunlar ülkeyi bitirmeden bitmeyecek bu sevgi. En son Antalya limanı bedavaya satıldı...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Döviz mevduatlarında artış kaldığı yerden devam ediyor.

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 762,6 milyon dolar artış gösterdi.

https://www.finansgundem.com/haber/d...ediyor/1545743

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bilirkişi Kanal İstanbul projesinden çekildi! TMMOB: ÇED raporu şaibelidir!

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...lidir-6232983/

İlk zamanlar malum parti için ülkeyi yıkıma uğratacaklar dediklerinde komplo teorisi derdim. Bende 2011 den beri buna azar azar inanıyordum. Şimdi gerçekten tam inandım. Bunlar ülkeyi bitirmeden bitmeyecek bu sevgi. En son Antalya limanı bedavaya satıldı...
    ben eski forumda 10-12 sene önce bir yazı yazdıydım. tamamen kendi düşüncelerim üzerine
    sanırım 7 ceza aldıydım. yazdıklarım teker teker çıkıyor sonumuzu yazmayayım tekrarceza almaya gerek yok
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Öğrenciler çok geri kalacak, zaten eğitim sistemi haşat bir de bununla, iyice kötü olacak.

Işyeri kapalı işletmeler içinse, geçmiş olsun.
    Abi ben okulların açılmasını destekliyordum. Sonra avrupada neden önlemlere rağmen vaka sayısı azalmıyor sorusunun cevap okul olabilir mi dedim.
    Öğretmenlerin aşılanmasının sorunu çözeceğine inanmıyorum.
    Açık okul toplu taşımada yoğunluk demek, öğrenciler üzerinden hastalık farklı hanelere taşınması nasıl engellenebilir sorusunun cevabı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

İlk zamanlar malum parti için ülkeyi yıkıma uğratacaklar dediklerinde komplo teorisi derdim. Bende 2011 den beri buna azar azar inanıyordum. Şimdi gerçekten tam inandım. Bunlar ülkeyi bitirmeden bitmeyecek bu sevgi. En son Antalya limanı bedavaya satıldı...
    Reyisi ve kadrosunu özellikle Unakıtanı gördükten sonra, ilk günden emindim satacaklarina, hele ki Erbakani satan hayli hayli satar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Çok güzel paylaşımlar olmuş:

https://twitter.com/search?q=%23Zku%...ertical=trends

Sayfa 626/996 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon