Sayfa 621/883 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    fiyatları etkileyen faktörler ekonomik olmanın yanısıra çoğunlukla psikolojik( davranış bilimi) oluyor.psikololojik faktörler zaman
    zaman borsayı topluca etkiliyebiliyor. bazende bir hissede ya da sektörde gözlenebiliyor.
    davranışların kontrol edilemiyecek kadar yanlış davranma olsılığını arttırıyor.(ben de çok yaptım) korku duygusunun(para kaybı)
    şiddetlenmesi kişiyi mutlaka satışa yöneltiyor..
    teknik olarak hissenin sat vermesini beklemek bence en doğru davranıştır..
    https://hizliresim.com/jLM6tU
    Teşekkür ederim Sayın Tokkan bey.Malesef panik durumunda satan herzaman kaybeder diye yazmama rağmen insan kontrolden çıkabiliyor.Tüm borsada beklenen bir kar realizasyonu algısı kontrol altına alınamayan satışları beraberinde getiriyor.Benim bahsettiğim kısa vade hissede beklenen düşüş teknik analiziydi.Bidiğiniz gibi gedik elindekileri dağıtabilmesi için hissemizi yukarı taşıyıp aşağıya basıyordu.Bende ne kadar salabilir diye onunla aynı hareket etme isteği sonucu satmıştım,yoksa 34 den aldığımı 22 de stop lossu aklımdan geçirmedim.Teşekkür ederim
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Sayın Tokkan bey.Malesef panik durumunda satan herzaman kaybeder diye yazmama rağmen insan kontrolden çıkabiliyor.Tüm borsada beklenen bir kar realizasyonu algısı kontrol altına alınamayan satışları beraberinde getiriyor.Benim bahsettiğim kısa vade hissede beklenen düşüş teknik analiziydi.Bidiğiniz gibi gedik elindekileri dağıtabilmesi için hissemizi yukarı taşıyıp aşağıya basıyordu.Bende ne kadar salabilir diye onunla aynı hareket etme isteği sonucu satmıştım,yoksa 34 den aldığımı 22 de stop lossu aklımdan geçirmedim.Teşekkür ederim
    canını sıkma.. fırsatlar bitmiyor..
    Grafik Yorumcusu

Benim haddim değil fenerli kardeş ama bak 41 geçemez diyordun iyi kağıtta doğru yerde girmişse ve sabirliysan bu havada bile %10 cepte hırs yapmayacan ve tamahkar olacan yaş 51 memurum ilk sıfır arabamı 2020 de aldım acsel le 1 yıl bekledim burada syn tokkan ege gubreden buraya geçtiğinde geldim hiç al satım yok gubrelerde al sat yaptım indikatorlere bakarak lot artirdim ama buranin tahtacisi başka oyuzden al unut az sonra fiyatlara sende inanamayacaksin

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    spec bugün vesbe satıp vestel alıyor ,yarında ters işlem yapar,yada seans sonuna doğru
    dün yazmıştım spec in bugün vestel satıp vesbe alacağını,yinede panikle vesbeleri verdik
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Benim haddim değil fenerli kardeş ama bak 41 geçemez diyordun iyi kağıtta doğru yerde girmişse ve sabirliysan bu havada bile %10 cepte hırs yapmayacan ve tamahkar olacan yaş 51 memurum ilk sıfır arabamı 2020 de aldım acsel le 1 yıl bekledim burada syn tokkan ege gubreden buraya geçtiğinde geldim hiç al satım yok gubrelerde al sat yaptım indikatorlere bakarak lot artirdim ama buranin tahtacisi başka oyuzden al unut az sonra fiyatlara sende inanamayacaksin
    aynen. bu hissenin altın yumurtlayan tavuk olduğu dile getiriliyor. bu tavuk kesilmez..
    Grafik Yorumcusu

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    insanın sınırsız param olsa da piyasa da ne kadar lot varsa toplasam diyesi geliyor böyle günlerde
    Ama düşüşler bazen de iyi oluyor özellikle yeni girenler için %4-5 hoş geldin ikramiyesi oldu
    Olan da hayır vardır derler, zaman zaman tekrar böyle düşüşler olabilir, her zaman temkinli olmak lazım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    one day reversal(dilimize "bir günlük dönüş işareti" olarak çevirilebilir)

https://hizliresim.com/vplUWa
    Grafik Yorumcusu

8. Kılçıksız almış eleman

Sayfa 621/883 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •