Borsacı nın tövbesi tutmaz mış, Dün 9.37 den yarımkebce verdiğim yoncalarımı bugün 9.18 den geri aldım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Borsacı nın tövbesi tutmaz mış, Dün 9.37 den yarımkebce verdiğim yoncalarımı bugün 9.18 den geri aldım fena taktın sen bu garana hocam
Originally Posted by kadirz_m fena taktın sen bu garana hocam Yoncanın kontrolünü SenSor bayıma gabtırmayalım, nolur nolmaz belki ilerde levye için lazım olur
Originally Posted by *Bozkurt Borsacı nın tövbesi tutmaz mış, Dün 9.37 den yarımkebce verdiğim yoncalarımı bugün 9.18 den geri aldım adam malını geri iztiyo, sense alım yaptın üle mi?. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit adam malını geri iztiyo, sense alım yaptın üle mi?. asdas. Hasan almaz basan alır, bassın alsın tutan mı var
Originally Posted by *Bozkurt Borsacı nın tövbesi tutmaz mış, Dün 9.37 den yarımkebce verdiğim yoncalarımı bugün 9.18 den geri aldım abi sen iyi taktın bu garana hayırlısı olsun valla ben cesaret edemiyorum bol kazanc
Originally Posted by Jellat abi sen iyi taktın bu garana hayırlısı olsun valla ben cesaret edemiyorum bol kazanc Cumaya gittim geldim mallar uçmuş abi, nasip Gidiyim cocuklara çukulata alıyım, sevinsinler
Originally Posted by *Bozkurt Cumaya gittim geldim mallar uçmuş abi, nasip Gidiyim cocuklara çukulata alıyım, sevinsinler Başkan bizim mallar yeşil balgamlı amele sümüğü, senin mallar uçan cinsse ne güsel işte tertemiz haftasonu sana. Akşama kadar durabilirsen bu arada Allah kabul etsin.
Forum Rules
Yer İmleri