Ortalıkta mal kalmadı. Tahta iyice siglasti. Herşeye zam geldi. Senin arsalara hep indirim geliyor. O fiyattan parsellede biz alalım.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Yönetim kurulu şirket merkezinde şu pandemi ortamında bir tek değerleme firması/firmaları seçimi ve anlaşması ile ilgili mi toplandı?
Toplantı gündeminde tek madde mi var?
Turizmde kötü bir yılı geride bıraktık.
Önemli tesislerde öyle düşünüyorum ki finansal sıkıntılar yaşanmakta. Hillside kalitesinde bir tesisin portföye eklenmesi için bir fırsat olabilir. Benzer şekilde yurtdışında da fırsatlar araştırılabilir ( hotel, tatil köyü, dükkan v.b ) Bunun yanında araziler ile ilgili kasada bulunan nakitin milli ekonomiye kazandırılması için ilgili kurumlar ile imar konusunda anlaşma yolları/görüşmeleri ivmelenebilir.
Yıllardır hissede bir yatırımcı olarak şirketimizden kuruluş amacı doğrultusunda bir aksiyon beklemekteyim. Belki kasadaki nakit konusunda yine yıllardır yapılan eleştirileri şirket haksız çıkarmayı başardı, daha da kıymetlendi, ama...
İşte bir faliyet, ileriye dönük bir harekete yönelik bir açıklama gellmeli artık.
Değerli dostlarım; Ocak ayı içerisinde 25.100 ve 25.200 fiyatlardan, bugün de 25.400 fiyattan olmak üzere son alımlarımı tamamladım. Umarım hepimiz için de bereketli olur.
Yer İmleri