Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen onun gebçe filan dediğine bakma.
    datlu kaşuğu onunki.
    bize iş makinesünün gebçesüylen çalışan biri ilazım.
    [emoji23][emoji23][emoji23]
    Çay kaşığı da olabilir benim vioptaki fasulyeden poz gibi

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...

Ben bugün TKFEN tahtasında işlem yapıyorum, burda da muhtemelen şort yapıyor...

Şimdilik 25 kademe terste, bi ara sattıklarının bir kısmını kapattı zararı daha da arttı, normalde 15 kademe civarındaydı...

Tabi BOFA bu kapanışa kadar ne yapar yine de bilinmez...

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...

Şimdilik 25 kademe terste, bi ara sattıklarının bir kısmını kapattı zararı daha da arttı, normalde 15 kademe civarındaydı...

Hintlinin işine akıl sır ermez, tüm bacaklarında belki gidip buradaki işlemle tahvilde filan kar yazıyordur manyak, bizim bilmediğimiz bi korelasyon bişey bulmuştur.

Herkes reddit style bulduğu kağıda abanırsa BOFA da bisküviyi yer orada hemfikiriz (ki kendi tahtalarımda direk bunu yapıyorum) ama çok düşük ihtimal - kötüler genelde kazanır.

Everybody knows the good guys lost...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...

Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...

Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...

Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P

E kağıt çok kritik bir eşikte, o kadar silkeleme de olsun...

Ben de 10-12 gündür takip ediyordum, bu seviyelere gelmesini bekliyordum geldi...

Dünden beri al - sat yapıyorum maliyeti 16.50 lere çekebilirsem rahatlayacam, yoksa her türlü acaba dedirtiyor...

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku

makineler ve kurumsallar için fiyat seviyesinin önemi yok.. onlar her seviyeden alıp satıyor.. normal yatırımcı (retail trader, a.k.a küçük yatırımcı ) fiyat grafiğinin istediği seviyelere gelmesini bekliyor (al veya sat) ama onlar böyle bir şey yapmak zorunda değilller, ki zaten fiyat grafiği oluşuyor sonuçta.. emirler geliyor ve çıkmalı sistemden karşılanarak.. hatta destek ve direnç gibi kavramlar onlar için likit hale gelme şartlarını sağlayacak emirleri sğlıyor zira o seviyelerde daha fazla emir oluyor genelde.. kendi çıkarlarına uygun biçimde likit hale geldikten sonra direnci kırar veya gelmeden aşağıda bir yerde işini halleder, herkes orayı beklerken..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Evet az önce 1580 denerken izliyordum. Serbest şekilde on binlerce emir akıyor ekrandan biliyor çünkü karşılanacağını veya düşerse düşsün modunda, boğalar efsane savunma yaptı yalnız bir kez daha gelirse boğa moğa dinlemem ezer geçerim der gibi.az tepti izleyelim bakalım sistem için çok zor bir gün ama ona rağmen az da olsa karda 1587 al verdi pek inandığım bir sinyal değil ama bakalım.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    makineler ve kurumsallar için fiyat seviyesinin önemi yok.. onlar her seviyeden alıp satıyor.. normal yatırımcı (retail trader, a.k.a küçük yatırımcı ) fiyat grafiğinin istediği seviyelere gelmesini bekliyor (al veya sat) ama onlar böyle bir şey yapmak zorunda değilller, ki zaten fiyat grafiği oluşuyor sonuçta.. emirler geliyor ve çıkmalı sistemden karşılanarak.. hatta destek ve direnç gibi kavramlar onlar için likit hale gelme şartlarını sağlayacak emirleri sğlıyor zira o seviyelerde daha fazla emir oluyor genelde.. kendi çıkarlarına uygun biçimde likit hale geldikten sonra direnci kırar veya gelmeden aşağıda bir yerde işini halleder, herkes orayı beklerken..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku

Endeks düşecek diye korktuk kapattık pozisyonları...

Adam karanlıkta 50 kademe çizmiş tahtayı gel de kafayı yeme...

Neyse en azından BOFA zarar etti, ben maliyetine kapadım, o da bişeydir...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •