Sayfa 794/1004 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    Emir gitmez sırayla ve sistemsel robotlar var..10 15 sn farkeder seans içinde bile aktif yazıom robot kaldırıo kademe
    bu bana da oluyo.
    ama üjj bejj lota tenezzül etmez diyorum her seferinde.
    ben paralel veri server mi var diye şüphelendiydim hatta. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    günaydın.

9.30 da vob açılıyor ama ilk 30-40 saniye işlem yapamıyorum.emirler gitmiyor.

öyleki açıldıktan 40 bazen 60 saniye sonra bile ''emir iletiliyor'' diyor...sonra'' emir iletildi ''diyor.

bu sadece seans başlayınca oluyor.sonraki zamanlarda hemen ''emir iletildi'' çıkar.o zamanlarda bir sorun yok.

bu sizce normal mi?
    önceki günden sabaha kadar gönderilen emirler sırayla sisteme giriyor olmalı. bununla ilgili olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Iska tıska yarım kilo patatesciler nerede )..
    selamlar iyi tradeler.

4. Çok zayıf kalmadikmi spotun acilisinimi bekliyoz, ben portakal satmaya gidiyim

5. cümleten günaydın, işte gerçek gamestopcu bu kadın, citibankı bile dolandırmış.

Netflix, ABD'nin en ünlü dolandırıcılarından olan Anna Sorokin'a hikayesi için 320 bin dolar ödedi. Anna Sorokin'in hikayesini anlatacak olan dizinin bu yıl içinde çekilip yayınlanması planlanıyor.

Asıl adı Anna Sorokin olan ama kendisini Anna Delvey olarak tanıtan ABD’nin en ünlü dolandırıcılarından olan kadının hikayesi için Netflix, 320 bin dolar ödedi. Anna Sorokin, kendisine 68 milyon dolarlık bir miras kaldığını söyleyerek bankaları, otelleri ve çeşitli zengin insanları dolandırmıştı.
    2017 yılında tutuklanan Anna Sorokin, Netflix'ten gelen paranın 199 bin dolarını dolandırdığı bankalara, 24 bin dolarını ise aldığı cezalara ödeyecek. Citibank'a 70 bin dolar ödemeyi kabul eden Sorokin, City National Bank'e 100 bin dolar, avukatlarına ise 75 bin dolarlık ödeme gerçekleştirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    cevap için çok teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Hocam habere bakmıyorum tekniğe bakıyorum bendeki dirence geliyor ki bu haftaki barda yukarı ucun oluşması için çok güzel oldu ilk günden gitmek yoksa hafta içi bekleyecektim o fitili.
    İddialı yorumlar bunlar hocam, dikkat. Çok sert aşağı beklentiniz var diye anlıyorum ama öyle olacaksa bile günlükte orta bandı öpmeden öyle löp löp düştüğü hiç olmamış.

Benim hala kafam karışık VIOP hacimli pullback yaparken hisseler cansız, iki taraf da kafamda eşit ağırlıkta flat izlemek de rahat oluyormuş

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    özelden yazdım.mesela saat 9;30 iken saniye 5 iken 20 iken vs. emir hemen iletilmiş oluyor mu?.işlem gerçekleşiyor mu(denk gelirse)?
    bende hemen iletiliyor....2 saniye de....bu arada vobde en yüksek kaçı görür sisteminde...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 794/1004 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •