Ben 12 aylık ve sonrası 3 aylık bilançoda dövizdeki düşüş nedeniyle daha önce yüksek zarara neden olan döviz borçlarının bu kez kar olarak yansıyacağını bu nedenle bilançoda önemli sürprizler olacağını düşünüyorum...
Ben 12 aylık ve sonrası 3 aylık bilançoda dövizdeki düşüş nedeniyle daha önce yüksek zarara neden olan döviz borçlarının bu kez kar olarak yansıyacağını bu nedenle bilançoda önemli sürprizler olacağını düşünüyorum...
Arkadaşlar önemli olan dövizin düşük seyretmesi. 12 aylık bilançoda bir miktar düzelme görülecek. Ama asıl 31 mart gününe kadar dolar 6,80-7.00 aralığına gelir ve dengelenirse o zaman 3 aylık kar patlar.
Şu anda gidişat iyi görünüyor. Şirketin kabuk değiştirerek bir enerji holding karışımı bir yerlere evrilmesi de olumlu.
Takipteyiz. Bakıyoruz. Dirençleri tam kırdı diyorsun çok ters hareket yaptırıyorlar. Bu da daha fazla ilgimi çekmeye başladı. Bu kadar oyalamanın altından inşallah güzel bir hareket başlar.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik devam eden ky muhabbetidit
Yer İmleri