Webster
trust06
myfinans
regal1
Fuat Soylu
boschyatirim - katıldı
Batman
Blueberry
Arkadaşlar hepinize özel mesaj yolu ile link attım.
Bu yazdıklarım bizim inek obasının kemik kadrosudur.
Başka gelmek isteyen herkese kapımız açıktır. Mesaj atarsanız davet ederiz.
Benim yaşım 33. 11-12 yaşlarımdan beri sanal alemlerde bulunurum. Bu mIRC oldu, ICQ oldu, MSN oldu, online uzay oynları oldu, forumlar oldu, oldu da oldu.
Bir yönetimde ayrımcılık başlarsa orada sıkıntı başlar. Forumları forum yapan kullanıcılarıdır. Kaldı ki bu forumda özellikle diğer tüm forumlarda dönen goygoy 1 günde burada dönüyor. Yöneticiler kullanıcılarına saygı göstermek zorunda. Kimse kimsenin ego tatmin aracı değildir.
Bundan sonra foruma tek katkı yapmam. Alsınlar forumlarını başlarına çalsınlar. Buradan daha iyi sosyal mecralar var.
Bu yaştan sonra 40 yaşını geçmiş asosyal eziklerin egosunu tatmin etmekle uğraşamam.
Sen bilirsin oynak beyim. Şu ortamın ve grubun kurulmasına ilham oldun. İster gel ister gelme. Ben tek post daha yazmam buraya.
Ayrıca Telegram dediğin WhatsApp'ın aynısı. Kıskanacak bir şey yok. Gizlilik olduğu için orada açtım grup. Numarası, adı-sanı gözükmesin isteyenler olabilir aramızda diye.
Telegram'ı bir denesen anlarsın. Yazılımcı adamsın aslında Telegram nasıl kullanmazsın hayret.
Neyse haydi bana eyvallah. Bu son postları atmak için ve sizlere davetiye linkini atmak için girmiştim.
Eskiden focabeyi buraya gelir günaydın inek obası bu nasıl oba öldünüz müüü diye bağırırdı
Hey gidi günler ... bizi websterin emmiye agladigi gibi ağlatacak ...
kolonya sürdüm tüm vücuduma yaa allaaaaah bismillaaaah odabasiiii bavulları hazirla kolombiya’ya gidiyoruz 😀😀
Yer İmleri