TÜİK : ana harcama grupları itibarıyla 2021 yılı Ocak ayında artışın yüksek olduğu gruplar ise sırasıyla, %4,25 ile sağlık, %3,02 ile konut ve %2,90 ile ev eşyası oldu.
TÜİK : ana harcama grupları itibarıyla 2021 yılı Ocak ayında artışın yüksek olduğu gruplar ise sırasıyla, %4,25 ile sağlık, %3,02 ile konut ve %2,90 ile ev eşyası oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayın Ayasofya,İzmir de cami hoparlöründen çav bella çalan lar gibi olmasın buda? çünkü suçlanan kişilerin hiç biri böyle bir şey yapmadıklarını söylüyor da.... bence provoke var ama nereden yapıldığı tartışılır..
Bakın geniş toplum tabakaları nezdinde haklı hiç bir argümanı kalmayan kesimler böyle işlere başvurur,Boğaziçi inançlı öğrenciler kulubü dahi,olayın anlatıldığı gibi olmadığını, arkadaşlarının suçsuz olduğunu savunmakta,ayrıca malumunuz,hakkını savunan herkese biçilen bir hain,terörist modeli itinayla bulunmaktadır...
Davutoglu'nun kulaklari cinlasin, gecersin karsi tarafa iki fuze sallarsin, saldirinin mesru kosullari olusur diyordu, dis isleri bakaniyken.
Bu yollarda birlikte yurudukleri ortaklari da kayda aldi tum bunlari.
Simdilerde, bu millet, biji Ahmed diye oy verir saniyor.
Telefon kaydi duruyordur, yakinda duyarsiniz telefonlarda.
Beh beh beh..! diye.
Öğrencileri inançlı, inançsız, solcu, sağcı , milliyetçi diye ayırdığınız zaman zaten kaybetmişsiniz demektir. Bu insanlar burada aynı masada oturup asgari müştereklerde buluşamıyorsa, hayatta nasıl uzlaşacaklar.
Bu ülkede mesela en büyük zaman kaybı tartışmadır. İnsanlar orta yolda uzlaşmaktan ziyade kendi görüşünü dikte ettirmek için uğraşır. Ve tartışmalarda sonuç çıkmazsa sen zaten şusun busun tartışmasına girilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri