Sayfa 761/1003 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    malesef doğru gibi. dün gümüş %10 düşerken altın fonlarından da yüklü çıkış oldu. + dolar kuru.
    2-3 gün önce aldıklarını verdi gibi.
    son 4 günde gbc 0.09% usdtry -0.78 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. yaklaşık 3 hafta önce hsyf leri hedge amaçlı yabancı teknoloji fonları almıştım, altın fonu ya da yabancı eurobond fonu almamıştım.
    iyi de yapmışım.
    Bu altının bu sene gramda 500 tl leri görmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Dip formasyonu da bana göre henüz oluşmadı.
    ytd...

3.  Alıntı Originally Posted by Drupalist Yazıyı Oku
    Üstadım teşekkür ederim, bunu değerlendireceğim. Şimdilik ilk setupta aşağıdaki şekilde bir tablo olacak.

Ek 26767

Bir de isim olarak Fonarşi kullanmayı da düşündüm bir ara ama Türkçe karakter içerdiğinden ve sonuna .com geldiğinde olumsuz sonuçlar doğurabileceğinden bu fikri pek tutmadım. Böyle bir durumda izniniz olur muydu?
    Selamlar, relatif görebilmemiz için yıllık oran olarak manuel giriş ya da Bist 100/30 vb. seçme imkanımız da olabilir mi? Altındakiler kırmızı, üstündekiler yeşil görünse güzel olurdu.

4. MKKdan bakinca vakif yatirimda hesabim gozukuyor. Ben boyle bir hesap acmamistim. Herkeste mi gozukuyor acaba?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5. endeks/dolar yine sabah 213. akşama 211/210 olur.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    MKKdan bakinca vakif yatirimda hesabim gozukuyor. Ben boyle bir hesap acmamistim. Herkeste mi gozukuyor acaba?
    Bende de var ki vakıf ile hiç alakam yok. Yatırım hesabı açılan başka bir bankayla beraber otomatik açıldı diye düşünüyorum.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    MKKdan bakinca vakif yatirimda hesabim gozukuyor. Ben boyle bir hesap acmamistim. Herkeste mi gozukuyor acaba?
    Zamanında bankada hesap açarken bi şekilde imza alıp açmışlardır.

Benim de farklı 2 bankada MKK hesabım var. Bunlardan birini (aktif olarak kullanılmayanı) kapatmanın yolu yok mu? Kullanılmayan hesap için bile MKK ücreti ödeniyor mu?

8.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Bende de var ki vakıf ile hiç alakam yok. Yatırım hesabı açılan başka bir bankayla beraber otomatik açıldı diye düşünüyorum.
    Dogru dediginiz. Kuveytturk isi gibi duruyor.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 761/1003 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •