Originally Posted by
alicemal
İFP de nedir ayhan, internette İstanbul Film Production yazıyor.
Bankayı kâra geçirme olayı, yada zarara geçirme olayı ona ait değil. Üstten gelen emirlerle bankayı yönetiyorlar. Trenin şoför koltuğuna oturmak gibi. Bu yol daha iyi diye Direksiyonu sağa sola kıramazsın. Fren gaz yetkin var onunda sınırları var, istasyonlar var filan.
Bu yöntemle artık bilanço nasıl gelişirse. Bilançodada çok oynama vardır. Bilanço bozulursada üstten gelen emirle yine çalışanın cebinden para koyuyorlar. İnan devlet bankalarının başına kimi koyarsan koy, pek bişey değişmez. bazen istisna adamlar çıkıyor. Bu adamın konuşması, tipi, agresif olarak savunduğu şeyler o istisnalardan olmadığını gösteriyor.
---
Karaciğer önerin için sağol, karaciğeri nereden ucuz alacağım önemli değildi. Biftek aldım 3 tane. Tek başıma yaşadığım için kendime göre alıyorum. Tavaya koydum, 25 cm lik tavada 1 cm ye yakın su birikti. 3 tane orta boy biftek yaw. 1,5 su bardağı su çıktı. Kızartayım dedim iş haşlamaya döndü.
Bradmix denen kimyasalı kullanmış olmalarından korkuyorum. Bu tür şeylere çok dikkat ederim.
Kurumsal Migros bunu yapıyorsa, cahil köylü kasap kimbilir ne yapar diye korkudan kasaplara uğramıyorum.
Belediyenin ege et firması şubeleri var. Fiyatlar hemen hemen migrosla aynı. Oradan almaya çalışıyorum. hayvancıdan direk halka diye reklamı var. Son çare oraya dadandım. Oradan aldıklarımda pek su çıkmıyor.
Küçük bir çiftlikte kendi hayvanını sebzeni besleyeceksin. 2 sene önce Bodrum da öyle biri ile tanıştım. Akrabamın arkadaşı. istanbuldan gelmiş, Bodrum ormanlarında bir kaç dönüm arazi almış. Küçük çapta hem hayvancılık hemde sebze meyve yetiştiriyor, artanı satıyor.
Eğitimli kesimde aklı ve olanağı olanlar bu tür işlere giriyorlar. Son yıllarda epey arttı.
Yer İmleri