Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

TBB/Aydın:
    -TL kredi kullanmak için cazip ancak tasarruf için değil
    -TL'yi tasarruf için cazip hale getirmeliyiz
    -Birkaç aydır yabancı girişini ve güven ortamı var
    -Yeni tasarruf yapanlar altın ve dövize gitmiyorlar
    -Küçük çaplı da olsa dövizden TL'ye geçiş var-Bloomberg HT

TBB/Aydın:
    -Türk bankacılık sistemi riskleri yönetme konusunda iyi bir sınav verdi
    - Bankacılık sistemi kredi vermek için dış kaynak da kullanıyor
    -Bankalardaki TL tasarruflar sadece bireysel kredilere yetiyor-Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Boğaziçi Üniversitesi'nde Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynanıyor. Sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: "Artık bu ülke, Taksim'deki bir Gezi olayını yaşamayacak ve yaşatmayacaktır."

Erdoğan: "(Boğaziçi Üniversitesindeki eylemler) Siz öğrenci misiniz, yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan, orayı işgale kalkışan terörist misiniz?"

Erdoğan: "Terör örgütlerinin üyesi olan bu gençleri, ülkemizin gerçek manada milli ve manevi değerlerine sahip gençleri olarak kabul etmiyoruz."

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası/Aydın: Yönetim Kurulu Üyelerinin net maaşı 19 bin 750 TL'dir, dört de ikramiye alırız, bu ücret sektörde en düşüğü değil ama ortalamanın altındadır-Bloomberg HT

Ziraat Bankası/Aydın: Kredi kartlarımız limitlidir, limitsiz uygulama çok önceden varmış-Bloomberg HT

Nedense bu beyanatı görünce,Ziraat bankasının simitciligi aklıma geldi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Twitter'a reklam yasağı başladı ve peşinden bant daraltılması gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Onlar kim oluyor, İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nereden buluyorlar?

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Pazar yerine rektör olmuş galiba, esnafla üniversite ne alaka yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Twitter'a reklam yasağı başladı ve peşinden bant daraltılması gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Onlar kim oluyor, İçişleri Bakanı'nın tweetini engelleyecek cesareti nereden buluyorlar?
    O ş e r e f s i z ler Trump'u da engele mişti. Adam haklı.

Sayfa 929/1002 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •