Sayfa 950/1004 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Bu arada ne Hektaş’mış hakikaten...
    Oyunagelenadam yazın 12.50 den aldım ama niye aldım diye sormuştun hatırlarsan, inşallah tutuyorsundur 🙏

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    GARAN son beş günde ortalama her gün %3 yükseldi...

Bu arada VAKBN her gün anca %1 yükselebildi, bazı günler bunu bile yapamadı...

Bugün GARAN %1,78 düşerken VAKBN %2 düştü...

O da banka bu da banka...

Bir de bir ara kamu bankalarının yüksek döviz açık pozisyonu dillendiriliyordu...

Dolar 8.50' den 7.10' a düştü yine bu kamu bankalarında tık yok...

Nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum, ama bu böyle çok gitmez...
    Devlet bankalarının sermayelerine devlet ekleme yaptığından beri iki yakaları bir araya gelmedi.

3. Bu beni korkutur. Ben hiç bi kurumumda hiç kimseyle bu muhabbetlere girmiyorum açarlarsa da kapatıyorum. Gerek yok abi... Yani bir de o insanların amacı sonuçta yüksek komisyon yaptırmak değilse açıkçası burada yazan, hisse başlıklarında yazan belli başlı pek çok kişi cebinden çıkartır danışmanları.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hergün yatırım danışmanım arayıp vakıf öneriyor...
    Hala elim varmadı, ama gözüm kaldı ne yalan söyleyeyim...
    İyi zamanlamayla bence güzel kazandıracak...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu citinin takasa bir günde 545,000,000 lot uzaydan gelmedi varlık fonunun yabancı takasındaki gizlenen malı.

yani varlık fonunun malı halka açık istediği an satar...

Takasın yüzde 81 i tek elde..
    Piyasadan da el altında yüzde 5-10 toplamışsa canları istersen 30 değil 60 80 bile olur..
    Bu tcell 20 senedir 8-15 bandında gider gelir..
    2.2M sermaye
    3 milyar kar var..
    özkaynak 20 milyar PD 36 milyar

sasa gubrf gibi özbeöz badem kağıtları 22 23 milyar tl lerden işlem görüyor..
    o sasa nın faaliyet karı 260 milyon!! 1 milyar vergi iadesi geliri var..(anlamadım o işi de)
    3 milyar satışı var..
    toplam satışlarının 7 katından işlem görüyor..

yukarıda hekts örneğini de arkadaş verdi..12 13 lerden tavan tavan 30 tl ye dayandı..düşecek gibi de değil..
    tcell için min değer 30 tl..70 tl yaprsa sasa ile eşitleniyor dataları..ikiside badem artık..

TVF isterse yapar mı yapar..
    TCELL 2 ye katlasa sırf endeks a kaç puan katkı yapar birisi hesaplayabilir mi?

5. Soygun hep var. Mesele soyan mısın hocam, yoksa soyulan mısın mesele bu kadar...
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Piyasada bildiğin soygun var bizimkiler lot ne tarafta fazlaysa oraya sürüyor tekniği kırdırıp ayı tuzağı yapıp yukarı sürüyorlar. Tüm korelasyonların içinden geçiyorlar kazanan da şansına kazanıyor gibi biraz günlük tekniğim ala geçmedi.

Tepe oluşumu 2020 OCAK-ŞUBAT dönemine benzetiyorum. Yuvarlağa aldım. Turuncu Çizgiyi Aylık kapanışa göre çizdim.Pembe çizgi pandemi öncesindeki yatay-yukarı piyasadan gelen kanal. Yeşil çizgi düşüşün son direnci o da kırılırsa yukarıda tepe hedefi beklerim.

6.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Tom'u soracak olursanız...
    N'apsın upraşıyor iş güç...
    Bu sıralar işleri yoğun...
    Sap tı kulptu uğraşıp durur...
    Bu gün bir ara her halde vaz geçti dedim ama işini bitirmiş...
    Keyfini sürüyor...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7. Tom devam mı tamam mı diyecek...
    Nasıl yorumlarsınız...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Tom devam mı tamam mı diyecek...
    Nasıl yorumlarsınız...
    Sence?
    Daha biden 1.5 2 trilyon dolar verecem diyor..
    sade adam başı 1400 dolar mı ne..

tamam mı devam mı sence..

Sayfa 950/1004 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •