Bu arada ne Hektaş’mış hakikaten...
Oyunagelenadam yazın 12.50 den aldım ama niye aldım diye sormuştun hatırlarsan, inşallah tutuyorsundur 🙏
Bu arada ne Hektaş’mış hakikaten...
Oyunagelenadam yazın 12.50 den aldım ama niye aldım diye sormuştun hatırlarsan, inşallah tutuyorsundur 🙏
Bu beni korkutur. Ben hiç bi kurumumda hiç kimseyle bu muhabbetlere girmiyorum açarlarsa da kapatıyorum. Gerek yok abi... Yani bir de o insanların amacı sonuçta yüksek komisyon yaptırmak değilse açıkçası burada yazan, hisse başlıklarında yazan belli başlı pek çok kişi cebinden çıkartır danışmanları.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasın yüzde 81 i tek elde..
Piyasadan da el altında yüzde 5-10 toplamışsa canları istersen 30 değil 60 80 bile olur..
Bu tcell 20 senedir 8-15 bandında gider gelir..
2.2M sermaye
3 milyar kar var..
özkaynak 20 milyar PD 36 milyar
sasa gubrf gibi özbeöz badem kağıtları 22 23 milyar tl lerden işlem görüyor..
o sasa nın faaliyet karı 260 milyon!! 1 milyar vergi iadesi geliri var..(anlamadım o işi de)
3 milyar satışı var..
toplam satışlarının 7 katından işlem görüyor..
yukarıda hekts örneğini de arkadaş verdi..12 13 lerden tavan tavan 30 tl ye dayandı..düşecek gibi de değil..
tcell için min değer 30 tl..70 tl yaprsa sasa ile eşitleniyor dataları..ikiside badem artık..
TVF isterse yapar mı yapar..
TCELL 2 ye katlasa sırf endeks a kaç puan katkı yapar birisi hesaplayabilir mi?![]()
Soygun hep var. Mesele soyan mısın hocam, yoksa soyulan mısın mesele bu kadar...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tom devam mı tamam mı diyecek...
Nasıl yorumlarsınız...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri