Sayfa 33/40 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
Arama sonucu : 313 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Golden Shot'a Golden Short.

1. 1509 ağırlıklı ortalama pist 100.
    önemlen takip edilmeli.
    9 tire 26 zaten satışfekşın yapmış dün itibariylen.
    fiyat ta altına giderse fon dip olabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Şahit

70 -68 bantları mevcut.
    Aşağısı üzer.
    burda dursun ilazım olur belkim.

3. İşten fırsat bulamadım, bendekiler devam...
    Sadece dün kapanışta spota ciddi miktar ttkom eklemiştim 8.08 den bugün bilanço var diye, spottakilere dokunmadım ama vadelidekilerin yarısını kapanışta gün yükseğinden kapadım...

Aps artmış, 540 K ya gelmiş, dolar düşük ...
    Hangi yöne yine ne hazırlıyorsa dikkatli olmak lazım...
    Sabah kağıt değiştirip devam , telekomları verip Ereğli’ye geçmeyi planlıyorum, o da muhtemelen Cuma bilanço gönderir öncesinde hareket olabilir...

Hepsi bitince Thy az düşsün ya da beklesin senin başlıktaki golden shot ı öyle yapıcam...
    İbiza dan sana da yer ayırtırım asdas 😁

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İşten fırsat bulamadım, bendekiler devam...
    Sadece dün kapanışta spota ciddi miktar ttkom eklemiştim 8.08 den bugün bilanço var diye, spottakilere dokunmadım ama vadelidekilerin yarısını kapanışta gün yükseğinden kapadım...

Sabah kağıt değiştirip devam , telekomları verip Ereğli’ye geçmeyi planlıyorum, o da muhtemelen Cuma bilanço gönderir öncesinde hareket olabilir...

Hepsi bitince Thy az düşsün ya da beklesin senin başlıktaki golden shot ı öyle yapıcam...
    İbiza dan sana da yer ayırtırım asdas ��
    önce silvır şort yapacaz.
    golden şort en son.
    şimdikiler bronz şort.
    yüklendik baya. asdas.
    Yarın bakacam duruma.
    yurtdışında dax kapanışını sevmedim.
    amerikan fiçırları yarın nane olursa, öğleden sonra
    ver Allahım ver modeli olabilenbilür.
    ayu dirim.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İşten fırsat bulamadım, bendekiler devam...

İbiza dan sana da yer ayırtırım asdas 😁
    Planı uyguladım, gerisi kısmet...
    Telekomları verdim yerine sabah isdemir aldım...
    Ereğli de pozisyon alıcam...
    Bakalım ne olacak, bu arada zoren de kıpırdamaya başladı...

6. Bulut bir müsait olunca Ereğli bakabilir misin senin gözle?
    4-6% lik bir hareket olası gibi...

7. Bofalo demiş ki;

BLOOMBERGHT.COM INTERNET SITESINDE YAYINLANAN HABERE GORE BANK OF AMERICA'NIN HAZIRLADIGI SATIS GOSTERGESINE GORE, PIYASALAR UZUN ZAMANDIR GORULMEMIS BIR IYIMSERLIK ICERISINDE VE BU PIYASALARIN DOYGUNLUGA ULASTIGI ANLAMINA GELEBILIR.
    BANK OF AMERICA’NIN KENDI HAZIRLADIGI SATIS GOSTERGESINE GORE, WALL STREET STRATEJISTLERI AGUSTOS 2007’DEN BU YANA GORULMEMIS BIR IYIMSERLIK ICERISINDELER.

GOSTERGE, STRATEJISTLERIN HISSELERE KARSI NE KADAR IYIMSER OLDUKLARINI OLCUYOR. EGER GOSTERGE 60,3’U GECERSE SATIS EMRI VERILMESINI SAGLAYAN GOSTERGE, SU AN ICIN YUZDE 58,4 SEVIYESINDE BULUNUYOR.

GOSTERGE ARALIK 2016’DAN BU YANA NOTR BOLGEDE SIKISMISTI. BANKA, EKSTREM IYIMSERLIGIN DEVAM ETMESI HALINDE YATIRIMCILARIN S&P 500’DEKI CIFT HANELI GETIRILERINE ELVEDA ETMESI GEREKEBILECEGINI BELIRTTI.

BOFA PAYLASTIGI RAPORDA, “2011 YILINDAN BERI ILK DEFA GOSTERGENIN SONUCU GELECEK 12 AYDA GETIRILERIN TEK HANEYE DUSECEGINE ISARET EDIYOR.” DEDI.

FAKAT BOFA’YA GORE HISSE SENETLERI, GETIRILERI NEREDEYSE SIFIR OLAN TAHVILLER ILE KARSILASTIRILDIGINDA HALA CAZIBESINI KORUYOR. WALL STREET’TEKI YUKARI YONLU EGILIMIN DE SEBEBI OLARAK DUSUK FAIZLER BELIRTILIYOR.

BOFA, GOSTERGENIN GELECEK 12 AY ICIN DUSUK GETIRI GOSTERMESINE RAGMEN SATIS GOSTERGESININ BU SEVIYELERDE OLDUGU ZAMANLARIN YUZDE 92’SINDE GELECEK YIL ICIN TOPLAM GETIRILERIN POZITIF OLDUGUNU BELIRTIYOR.

BOFA S&P 500’DEKI NOTR DURUSUNU KORUYARAK YIL SONU ICIN 3.800’LUK BIR FIYAT BELIRLIYOR. PAYLASTIKLARI NOTA GORE, BANKA BELIRLEDIGI FIYATTA ISRARCI OLMASININ SEBEBINI FAZLASIYLA IYIMSER PIYASALAR VE DEGERLEMELER OLDUGUNU SOYLEDI.

SOZKONUSU HABERE ASAGIDAKI LINKTEN ULASABILIRSINIZ:

HTTPS://WWW.BLOOMBERGHT.COM/BOFA-PIY...ISINDE-2274049

8. Şahit ses ver, Bozkurt’a mı uydun bıraktın sen de 😁
    İbiza olmadan bırakmak yok karışmam asdas...

Sayfa 33/40 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •