Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben de viopta işlem yapmak istiyorum endeks düşer diye ya da mesela garan düşer diye işlem yapmak istiyorum. vakıf yatırım kullanıyorum xu100 kontratı göremedim xu30 var. viopu temelden öğreten güzel bir video var mı? bulduğum şeyler karmakarışık.
    cümleten günaydın.

arkadaş kimse bu işi anadan doğma bilmiyordu, sonradan öğrendi.. gel sende gel ama böyle körü körüne gelinmez. öyle borsadaki uçacak kaçacak lafları ile olacak iş değildir. yoksa paranı hiç edersin gider, aracı kurumların tavsiyesi ile falan olacak iş de değil. önce kendini geliştir, teknik analizi iyice öğren ama gerçekten iyice öğren, en az 3-5 ay dersine çalış, sonra sanal hesap aç orada işlem yap kendini test et, başarı oranın yüksek olur ise sonra gerçek işlemlere başla. aksi halde batarsın. borsa dünyasında fırsatlar asla bitmez, onun için acele edip kendini geliştirmeden asla giriş yapma. ben bu işi kitap okuyarak videolar izleyerek haberler dinleyerek, alem içerisinde beni batırmayacak miktardaki paralarla işlemler yaparak öğrendim. azim varsa kendine güveniyorsan olmayacak iş değildir.

genelde herkes borsayı viop'u kötüler, ama bu dünyada yok olan kişilerin büyük bir bölümü ya bilgisizlikten ya da kazandıkça daha çok kazanma hırsından yok olur. o bilgisizlik ve hırs zaten insana yanlış işlem yaptıran en büyük etkidir bunu unutma. bu alemde haddini hududunu bileceksin, yani öyle beleşe para dağıtılmıyor, karşındaki işlem yapanlar senin paranı almak istiyor, sende ona göre aksiyon alacaksın. bu da bu şekilde bilgisizlik ile olmaz.

en başta sorman gerekenler
    1-viop nedir? 2-hangi kontratlar var ve vadeleri nedir? 3-kontratlarda ne kadar miktar satın alıyorum? mesela 1 pay vadeli kontratı kaç pay hissedir? 4-teminat nedir? 5-teminat yönetimi nasıl olmalıdır? öyle 10 bin param var tamamını basayım demeyle olmuyor. 6-kontratların kaldıraç oranları ne kadar?

internette bu sorularının cevabını mutlaka bulursun.
    Son düzenleme : kadirz_m; 05-02-2021 saat: 09:19.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •