Sayfa 740/996 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Sokaklardaki son durumu veriyorum, eğer yasak olmasa çok daha tenha olurdu yeminlen.

Haaa... Ulen senin ne işin vardı sokakta derseniz, sadece bir ekmek alıp hemen eve döndüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sokaklardaki son durumu veriyorum, eğer yasak olmasa çok daha tenha olurdu yeminlen.

Haaa... Ulen senin ne işin vardı sokakta derseniz, sadece bir ekmek alıp hemen eve döndüm.
    4-5 mahalle dahil çok rahat 9 km yürüdüm, ne soran var ne arayan, saat 17 gibi bir kaç yere istasyon kuruyorlar.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Otomobil,televizyon, bilgisayar, mobil telefon , elektrik, benzin,dogalgaz, internet, et, süt fiyatları ne durumda.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    adam tarımın olmadığı yerde tarım ürünü kıyaslamış...
    alaskada fok eti ile de mukayese de edebilirdi.
    gene iyi...
    alım gücü kıyası yapmayı öğrenemediniz gitti..
    neyse...

3 haftaya ampül... dallas işte.. dizi başlıyor.
    büyük iş adamı cari açık finansörü rezine ve fanboylarının dramı..
    bide asgari ücreti yazsa ya ingilterede yaşayan
    bir halt olacağı yok.

4. Bir gün başkan olursam. Bir imtihan ve yaşam köprüsü yapacağım. Bu köprüyü geçebilmek için basit bir zekaya sahip olmak gerekiyor. Köprünün iki çıkışı var biri yaşama öbürü sabun fabrikasına. Tahminen %25-30 u geçemez. Diğer bir planım temiz namuslu insanlar için suç işleyenler için de ikinci bir vukuati yaptığında ayaklarına kelepçe takıp dağı taşı ağaçlandırip sulayacak. Bedava ekmek yok. Kaçmaya kalkışan vurulup imha edilecek.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

hastaneye gittik geldik araba sayısı yollarda az gelince markete uğrayım çocuklara birşeyler alalım dedik markete giremedik o kadar kalabalık daha doğrusu girmedik her bir kasada en az 5 er kişi kuyrukta içeriside ana baba günü
    herkez en fazla 2-3 er parça bir şey almışlar pastaneye gidelim oradan pasta alalım dedik pastanede en az 5 kişi bekliyor biz içeri girmeyemeyeceğiz bayandan sonra 6. kişi biziz dışarıda bekleyeceğiz dedim.
    bizden sonrada millet içeri kuyruğa girdi bayan girince kapının önünden siparişi verdim aldık geldik. kaldırımlarda millete omuz atarak yürüyorsun
    neredeyse en boş yer hastane idi
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Otomobil,televizyon, bilgisayar, mobil telefon , elektrik, benzin,dogalgaz, internet, et, süt fiyatları ne durumda.
    SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Elektrikli aletlerin tümü uygun fiyat sayılır ama et süt vs vs öyle aylık geliri 10-15bin pound olan karşılar
    Halkın %80 i 150-300 bin poundluk evi almak için 30 yıl kredi ödemeye razı TR ile kıyaslarsan 150 bin tl ye ev alacak adam 10 senede çok rahat alır

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir gün başkan olursam. Bir imtihan ve yaşam köprüsü yapacağım. Bu köprüyü geçebilmek için basit bir zekaya sahip olmak gerekiyor. Köprünün iki çıkışı var biri yaşama öbürü sabun fabrikasına. Tahminen %25-30 u geçemez. Diğer bir planım temiz namuslu insanlar için suç işleyenler için de ikinci bir vukuati yaptığında ayaklarına kelepçe takıp dağı taşı ağaçlandırip sulayacak. Bedava ekmek yok. Kaçmaya kalkışan vurulup imha edilecek.
    Rakam biraz düşük olmuş, ben rahmetli Aziz Nesinin verdiği % 60 oranını, daha gerçekçi büyüyorum.

Ikinci olarak, bu kadar insanı imha etmek mümkün değil, oy verme hakları olmasa bu memleket cennete döner.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Yavaş vurun, sırayla

Ürkütmeden, kaçırmadan..zaten can sıkıntısına birbirimize sarmaya başlamıştık.

Sayfa 740/996 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •