Sayfa 743/996 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ben abd de 8 yıl, Isvc de bir kaç hafta, avusturalya da, yugoslavya da, kanada da, belli tarihlerle bulundum.Asgari ücretle bütün bu ülkelerde türkiye nin 10 kat daha iyisi bir beslenme düzenin olur.Abd de süt bazı eyaletlrrde vergisiz satılır, tr de yüzde 8 kdvsi var.Kanada da 65 bin usd verirsen chesna tipi 2 kişilik uçak alırsın, 65000 usd burada volswagen tiguan alamaz Hıyar değiliz biz de biliyoruz yurtdışını.
    Ayhan’a sormuştum ama neyse size de yanıt vereyim. 68 ülke gezdim 4 kitap yazdım, kendi halkını buradaki kadar gömen insanları tanımadım. Ortadoğu gerçeği bu bir komşunu ezerek kendini onlardan ayırma dışlama...dünyanın neresine giderseniz gidin fakir ve cahil insana denk gelebilirsiniz. Ben sizlerin de ne iş yaptığını merak ediyorum. Hergün bu foruma yazacak kadar vakti nasıl bulabiliyorsunuz merak ediyorum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    hazır ampüller boğaziçi ne hukuk fakültesi açacakken, bakın diğer ampül hukuk fakültelerini kimler yönetiyor. Kaç tane hukukçu var aralarında. https://twitter.com/uzobey/status/13...634582528?s=20
    Yuh artık, rezaletin daniskası...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben bu topiğe nasıl yazdırtılacağının formülünü buldum. Bir anda millet motive oluyor

İkinci bir nick alacan, arada bir dürtecen bu topiği, yoksa millet, ee napıyon, napcen beya sen napıyon, napem beya

Havada amma güzel mübarek bahar havası, bir sigara alıyom ayağına dolaşsam mı ki..Spor salonları ne alemdedir, fiyatlar morttur herhalde, yoksa kapatılmışlar mıydı? İyi ki yıllık abone falan olmadık..Astala vista ben kaçar..

Güvercin gibi tutun, sıkıp öldürmeyin de, gevşek de tutmayın kaçamasın.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Şaka yapıyorsunuz herhalde?yada TR den çok uzak kaldınız?? bırak büyük şehirleri,yaşadığım döt kadar ilçede 2+1 250 bin tl den başlıyor,Avrupa nın bazı ülkelerinde bulundum,sıklıkla BBC belgesellerini de izlerim,özellikle bizim müslümanlar hal benzeri bir yere gidip kuzuyu neredeyse tüm satın alıyorlar hemde çok uygun fiyata,sizi İngiltere diye Monako da falan indirmiş olmasınlar?

Edit:10-15 bin pound? yeterli et ve süt ürünü almak için?
    10-15bin tl ye burda nasıl yaşıyorsanız orda da aynı standartta yaşarsanız...onu anlatmak istiyorum

5. Benjamin olmasa nefes dahi almanız suç. Onun yüzünden nefes alıyorsunuz. Benjamin olmasa hepimizi ya ahıra kapatır yada sınırdışı eder.

6.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Ayhan’a sormuştum ama neyse size de yanıt vereyim. 68 ülke gezdim 4 kitap yazdım, kendi halkını buradaki kadar gömen insanları tanımadım. Ortadoğu gerçeği bu bir komşunu ezerek kendini onlardan ayırma dışlama...dünyanın neresine giderseniz gidin fakir ve cahil insana denk gelebilirsiniz. Ben sizlerin de ne iş yaptığını merak ediyorum. Hergün bu foruma yazacak kadar vakti nasıl bulabiliyorsunuz merak ediyorum.
    Cogumuz emekliyuk..

7.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Sence burasi bir ulke mi ?

Tayyibistan..

Ulke dedin mi, bir milleti olur, kaderde kivancta tasada dusunce birligi olan.

Bi bak bakalim 68 ulkeye, kendine turk milliyetcisi diyen, aslinda arap milliyetcisi olan kac ulus var.

Bu ulkede AYM kararlarini sadece garibanlar takar.

Bu ulkede AIHM'si kararlarini da kimse takmaz.

Bu ulkede insanlar yasayamaz, yandaslar yasar.

Alttaki kitabını okuduğumda çok beğenmiştim.

https://m.kitapyurdu.com/index.php?r...oduct_id=18195

Ancak onunda hataları oldu

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.s...miz-yanlismis/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 743/996 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz