Sayfa 742/996 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tuhaf tuhaf örnekler verip durma şu anda dünyada en pahalı evler ingiltere ve japonyadadır
    sebebinin ne olduğunu sen düşün
    tarım ürünlerinin en pahalı olduğu iki ülkede bunlardır.
    bunun sebebide yukarıdaki sebele aynıdır.
    bir de asgari ücret ve kişi başına düşen gelire bak
    Türkiyede 150.000 tl gecekondu bulamazsın
    Sarı siteden ilanları paylaşmak isterdim ama vaktim buna zaman ayırmayacak kadar değerli.

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Ayhan İngiltere de yaşadın mı hiç?
    ben abd de 8 yıl, Isvc de bir kaç hafta, avusturalya da, yugoslavya da, kanada da, belli tarihlerle bulundum.Asgari ücretle bütün bu ülkelerde türkiye nin 10 kat daha iyisi bir beslenme düzenin olur.Abd de süt bazı eyaletlrrde vergisiz satılır, tr de yüzde 8 kdvsi var.Kanada da 65 bin usd verirsen chesna tipi 2 kişilik uçak alırsın, 65000 usd burada volswagen tiguan alamaz Hıyar değiliz biz de biliyoruz yurtdışını.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yalnız linkteki resimlere bakınca biri kanlı canlı, biri de hortlak gibi gözüküyor, resimler üzerinde oynayarak bilerek mi öyle yapmışlar anlamadım...
    Yani o gözle bakmadım ama...zannetmem..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Otomobil,televizyon, bilgisayar, mobil telefon , elektrik, benzin,dogalgaz, internet, et, süt fiyatları ne durumda.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ekteki linkte Oxford İstanbul'dan ortalamada %130 pahalı görünüyor. Maaşlar arasındaki fark ise neredeyse 8 kat...

https://www.expatistan.com/cost-of-l...tanbul/oxford?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Elektrikli aletlerin tümü uygun fiyat sayılır ama et süt vs vs öyle aylık geliri 10-15bin pound olan karşılar
    Halkın %80 i 150-300 bin poundluk evi almak için 30 yıl kredi ödemeye razı TR ile kıyaslarsan 150 bin tl ye ev alacak adam 10 senede çok rahat alır
    Şaka yapıyorsunuz herhalde?yada TR den çok uzak kaldınız?? bırak büyük şehirleri,yaşadığım döt kadar ilçede 2+1 250 bin tl den başlıyor,Avrupa nın bazı ülkelerinde bulundum,sıklıkla BBC belgesellerini de izlerim,özellikle bizim müslümanlar hal benzeri bir yere gidip kuzuyu neredeyse tüm satın alıyorlar hemde çok uygun fiyata,sizi İngiltere diye Monako da falan indirmiş olmasınlar?

Edit:10-15 bin pound? yeterli et ve süt ürünü almak için?

6.  Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Hocam, ihtimallere güneşin batıdan doğma ihtimalini eklemeyi unutmuşsunuz! Bu arada paylaşımlar için teşekkürler.
    Valla güneş batıdan doğsa, yani kıyamet kopuyor olsa, asıl o zaman tavan tavan gider, bu piyasa kuralıdır, değişmez, en kötü beklenti satın alınmış, daha kötüsü kalmamış ki, long

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ben abd de 8 yıl, Isvc de bir kaç hafta, avusturalya da, yugoslavya da, kanada da, belli tarihlerle bulundum.Asgari ücretle bütün bu ülkelerde türkiye nin 10 kat daha iyisi bir beslenme düzenin olur.Abd de süt bazı eyaletlrrde vergisiz satılır, tr de yüzde 8 kdvsi var.Kanada da 65 bin usd verirsen chesna tipi 2 kişilik uçak alırsın, 65000 usd burada volswagen tiguan alamaz Hıyar değiliz biz de biliyoruz yurtdışını.

8. Kavalanin kızı sağcı Tarık Buğra nin kızı. Hukuk fakültesi Dekanları garibinize gitmiş. Şuan adalet bakan yardımcısı olan tıp fakültesi mezunu hastane ortağı. Öncesi İstanbul Cumhuriyet savcısı. Yine İstanbul Cumhuriyet başsavcısı Yargıtaya ataması daha kapısı nerede WC nerede demeden hoop AYM ye seçildi. Yersen hukuki düzenlemeler yapılacak. Hadi yapıldı AYM HSK YSK tüm atananlar sahibine inat mi karar verecek.

Sayfa 742/996 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •