ben abd de 8 yýl, Isvc de bir kaç hafta, avusturalya da, yugoslavya da, kanada da, belli tarihlerle bulundum.Asgari ücretle bütün bu ülkelerde türkiye nin 10 kat daha iyisi bir beslenme düzenin olur.Abd de süt bazý eyaletlrrde vergisiz satýlýr, tr de yüzde 8 kdvsi var.Kanada da 65 bin usd verirsen chesna tipi 2 kiþilik uçak alýrsýn, 65000 usd burada volswagen tiguan alamazHýyar deðiliz biz de biliyoruz yurtdýþýný.
Ekteki linkte Oxford Ýstanbul'dan ortalamada %130 pahalý görünüyor. Maaþlar arasýndaki fark ise neredeyse 8 kat...
https://www.expatistan.com/cost-of-l...tanbul/oxford?
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þaka yapýyorsunuz herhalde?yada TR den çok uzak kaldýnýz?? býrak büyük þehirleri,yaþadýðým döt kadar ilçede 2+1 250 bin tl den baþlýyor,Avrupa nýn bazý ülkelerinde bulundum,sýklýkla BBC belgesellerini de izlerim,özellikle bizim müslümanlar hal benzeri bir yere gidip kuzuyu neredeyse tüm satýn alýyorlar hemde çok uygun fiyata,sizi Ýngiltere diye Monako da falan indirmiþ olmasýnlar?
Edit:10-15 bin pound? yeterli et ve süt ürünü almak için?![]()
Kavalanin kýzý saðcý Tarýk Buðra nin kýzý. Hukuk fakültesi Dekanlarý garibinize gitmiþ. Þuan adalet bakan yardýmcýsý olan týp fakültesi mezunu hastane ortaðý. Öncesi Ýstanbul Cumhuriyet savcýsý. Yine Ýstanbul Cumhuriyet baþsavcýsý Yargýtaya atamasý daha kapýsý nerede WC nerede demeden hoop AYM ye seçildi. Yersen hukuki düzenlemeler yapýlacak. Hadi yapýldý AYM HSK YSK tüm atananlar sahibine inat mi karar verecek.
Yer Ýmleri