Sayfa 27/1002 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. garip bir durum gibi geldi ve paylaşayım dedim.

Tanzanya'da 'gizemli hastalık' 15 kişinin ölümüne yol açtı.

Tanzanya'da henüz teşhis edilemeyen hastalık nedeniyle 15 kişi hayatını kaybetti, 50'den fazla kişi de hastaneye kaldırıldı.

Ülkenin batısındaki Mbeya şehrinde, yakalananlarda baş dönmesi, mide bulantısı ve kan kusmasına yol açan bir hastalık ortaya çıktı.

Chunya Kamu Sağlığı İdaresi Başkanı Felista Kisandu basına yaptığı açıklamada, onlarca kişinin hastaneye kaldırıldığını ve hepsinin benzer şikayetleri olduğunu söyledi.
    Hastalığın nedeninin henüz tespit edilemediğini dile getiren Kisandu, ön araştırmaların hastaların çoğunun daha önce mide ülseri ya da karaciğer hastalığı yaşamış erkeklerden oluştuğunu gösterdiğini belirtti.
    Tanzanya Sağlık Bakanı Doroth Gwajima, durumu incelemesi için bölgeye uzman bir ekibin gönderildiğini açıkladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,255
    Blog Entries
    1
    Konut kredisi de taşıt kredisi de geri ödenir çünkü hepsi teminatlı hem de eski fiyatlamalardan. Hiç kimse ucuzdan teminatlarını yakmak istemez. Olduda yaktı zaten 2x olmuş teminatı bankalar rahat nakite döner. Teminatsız verilen 10 bin 20 bin lik corona kredileri bile cevremde ödeniyor. Çünkü faizleri düşük idi. O kredi ile şahin doğan alanların araba fiyatları bile 2x oldu.

Sorunlu krediler bence teminatsız verilen siyasi yakınlık olan kredilerdir.

Sanılanın aksine bence kâr patlaması olacak bilançolarda.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Şimdi ne yazsak boş. Sabah asya ve abd vadelilerine bakar, açılışta göstergeleri izler ona göre ya poz artırır, ya da kaparız (hedge).
    doğru olanda bu tabiki ama laf olsun işte..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Konut kredisi de taşıt kredisi de geri ödenir çünkü hepsi teminatlı hem de eski fiyatlamalardan. Hiç kimse ucuzdan teminatlarını yakmak istemez. Olduda yaktı zaten 2x olmuş teminatı bankalar rahat nakite döner. Teminatsız verilen 10 bin 20 bin lik corona kredileri bile cevremde ödeniyor. Çünkü faizleri düşük idi. O kredi ile şahin doğan alanların araba fiyatları bile 2x oldu.

Sorunlu krediler bence teminatsız verilen siyasi yakınlık olan kredilerdir.

Sanılanın aksine bence kâr patlaması olacak bilançolarda.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Konut tarafında açık ve net diyorum bankalar adına batık kredi olacağını düşünmüyorum..
    Konut taşıt.. bankaları bunlar zorlamayacak bile..
    Sahibinden de satılan banka ilanlarına bakınız..
    Taşıt kredisi konut kredisinin çoğunluğunu memur tayfası çekti..
    Önemli olan burada şirketler e sağladığı finansmanda.. asıl orada sıkıntı var..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Şimdi ne yazsak boş. Sabah asya ve abd vadelilerine bakar, açılışta göstergeleri izler ona göre ya poz artırır, ya da kaparız (hedge).
    Yellen nin konuşmaları kafa karıştırdı bende hem teşvik yapacaz diyor hemde sonrası oluşacak enfasyonist baskı içinde gerekli araçları kullanabiliriz diyor yani kısaca faiz arttırımı diyor piyasanın algısı ne olacak merak ediyorum benim şahsi yorumum ilerisi için kötü kısa vade için olumlu bir haber borsalar ileriye bakar teşvik açıklandıgi zaman da beklenti biter derler herkes köşesine çekilir ama bence önce urkekleri sahaya çekmeleri lazım yani coşku lazım sonrası bam bam bam

7. Bu arada ben viopcu değilim ama ekonomi üzerine viob gibi bir gösterge nin takip edilmesi benim açımdan önemli bunu pandemi zamanında teb in long larindan görmüştüm ama sayfayı kirlettim ise affola arkadaşlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KARARLI KONUSMAK piyasanın fıtratına uygun değil.Her daim UMIT ILE KORKU arası esnek zihinle oynamak lazım.

Sayfa 27/1002 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •