oğuz vortex forumdaşa teşekkür borçluyum, cuma gece seansında shortları kapatmama vesile olduğu için.. çünkü cuma seans sonu gelen satışın momentumu short için ziyadesiyle promising gözüküyordu, short devam etmemek için pek bi sebep yok gibiydi esasen..
sabah namazına kalkan trader'lar pozitif bi açılışa işaret ediyor, yukarı açılınca karşısına 1630-1635 aralığı çıkacak, ben o kısmına karışmam, kırdı havası verip 1650 zorlarsa short yaparım gibi gözüküyor şu an ama yarın ekran karşısına geçince başka bi tiyatro oynarlar, beni ikna ederler ve long bile oynayablirim, bilemeyiz
yıldızların açısı haftanın ikinci yarısı için kırmızı manyel veriyor, perşembe-cuma yeni çin yılbaşısı, fare yılı bitiyor boğa yılı başlıyor.. daha doğrusu öküz yılı, fare zararlı hayvandır evdeki gıda stoklarına zarar verir, fare yılı zarardır (2020-corona yılı, 2008-finansal kriz gibi) öküz yılında yavaş ama güven veren bi tempoda fare yılının hasarları tamir edilir, kayıplar yerine konur.. corona'dan yavaş yavaş kurtuluruz demektir bu).. çin takviminin başlangıcı sayılan efsanede bi canavar vardır, sonra canavarın kırmızı renkten ve ateşten korktuğu anlaşılır, herkes kırmızı takar kapısına evine, canavar korkar kaçar, ahali kurtulur..
orhan pamuk'un en iyi kitabı hangisidir ? kara kitap mı, benim adım kırmızı mı ??
Yer İmleri