Sayfa 801/1003 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    6.50 lara kadar ineceğini öngörüyorum, diyeyim o vakit
    7'nin altına dahi inerse hayatımın en büyük şaşkınlığı olur. Hele ki 6.50 falan olursa, enflasyonist baskıya ragmen, ülkedeki sorunların %90-95'i bitmiştir, enflasyon beklentisi yıllık 3-4 % civarına düşmüştür diye düşünürüm şahsen.
    40 yıldır gördüğü lokal zirveden sonra %30'dan fazla gevşediğine çok çok az tanık oldum. ( O da eğer çok çok abartı enflasyon üstü patladıysa ve çok özel temel haberler geldiyse AB müzakereleri başlaması vs. gibi)
    Gerçekten çok şaşırırım.
    40 yıllık davranışına aykırı davranıp 6.50 falan olursa hakikaten gönülden tebrik ederim gerçekten.
    Elimde yüklüce dövizli fon olmasına rağmen zerre üzülmem, çünkü diğer fonlarımla reel olarak muazzam zenginleşmiş olurum.
    Ama cidden, trade yaşamımın en büyük şaşkınlığı olur benim için.
    Gönlüm haklı çıkmanızı istiyor, er geç hepimize olumlu etkileri olur.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    suc 0.30%
    oph -0.01%
    kub 0.10 %

not : kub genelde sabah güncelleniyor tekrar, yanıltıcı olabilir.
    oph +0.83 hocam.

3.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    oph +0.83 hocam.
    Evet hocam ama gece böyleydi MKK'da, sonradan güncellemişler, kub da güncellenmiş , özür dilerim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. 500 liralık cüzi bir osd alım yolladım, hala mkk'da bekliyor, bugün alabilen oldu mu ?

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    gidem 7 liradan dolarları bozam bist100 e yatıram.
    Bir az gec ola bilir doalr bozmaga
    Canlar gider heyyyy

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugün işcepten sadece 3K-lık nnf alım talimatı verdim, yeterli yok diye reddetti. Halbuki ekteki listede doluluk oranı %88 yazıyor ki doluluk oranı %103 olan fon bile var.. Bugün nnf alım talimatı veren başka arkadaş oldu mu acaba?

https://www.fonbul.com/FonBulPlus/Ya...olulukOranlari
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    7'nin altına dahi inerse hayatımın en büyük şaşkınlığı olur. Hele ki 6.50 falan olursa, enflasyonist baskıya ragmen, ülkedeki sorunların %90-95'i bitmiştir, enflasyon beklentisi yıllık 3-4 % civarına düşmüştür diye düşünürüm şahsen.
    40 yıldır gördüğü lokal zirveden sonra %30'dan fazla gevşediğine çok çok az tanık oldum. ( O da eğer çok çok abartı enflasyon üstü patladıysa ve çok özel temel haberler geldiyse AB müzakereleri başlaması vs. gibi)
    Gerçekten çok şaşırırım.
    40 yıllık davranışına aykırı davranıp 6.50 falan olursa hakikaten gönülden tebrik ederim gerçekten.
    Elimde yüklüce dövizli fon olmasına rağmen zerre üzülmem, çünkü diğer fonlarımla reel olarak muazzam zenginleşmiş olurum.
    Ben de böyle bir durumda TL hsyf fonlarımın hepsini bozdurup komple döviz fonlarına geçerim şahsen.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Gerçekten çok şaşırırım.
    Ben 6,85 kesin gibi diye düşünüyorum. Ama klasik birkaç günlük sarkmayla 6,75-6,80'ler olası. Daha aşağısını öngörmüyorum, zaten bu sefer MB alıcı olur, 7'lere yerleşiriz bir süre diye düşünüyorum. 7,30- 7,40'lar geçilmedikçe bir süre yataya sararız. Benim için en iyi senaryo bu.

Şu anda yerlilerin dolar bozmadığını düşünürsek, doları satanların tamamının sıcak paranın sahipleri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ayrılırken de gözümüzün yaşına bakmazlar. Hisse fiyatları,kurlar her zaman gerçeklere göre fiyatlanmazlar. Şu anda 3 ay öncesinin gerçekleri ile bugünün gerçekleri arasında tek fark ağızlardan çıkan olumlu sözler. Doların zamanında 8,50'ye çıkmasına sebep olan tüm gerçekler orada köşede bekliyor. Şu anki fiyatın içinde tüm iyimserlikler mevcut. Orada köşede bekleyen gerçeklikleri değiştirmediğimiz sürece, gün gelecek kurlar-fiyatlar da gerçekliğe yakınsayacak.

Açıkçası benim de değişeceğimize dair umudum çok az ama diğer taraftan kanser hastasına da öleceksin, bırak tedaviyi, ilacı, mücadele etme demek de ne kadar doğru tartışılır. Mezar taşımızı dikmedikçe umut var, en azından olmalı.

Sayfa 801/1003 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •